New York City

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

New York City image

New York City

New York City
Verenigde Staten
Laidbackfool

Go Yankees!

Het was alweer onze laatste volle dag in New York City, morgen vliegen we naar Orlando. Heel erg jammer dat we morgen alweer moeten gaan, het is echt een stad waar ik het liefst me koffers voor zou willen vullen een huisje zou zoeken en hup emigreren die handel!

Vandaag begonnen we met een heerlijk broodje bacon en smoothies op Central Plaza waar alle juridische zaken van New York zitten. Hierna hebben we een zware lange wandeling gedaan vol winkels. We hebben de wijken Chinatown, Little Italy, Soho en Noho achter elkaar bezocht! hier hebben we hele vette platen gezien en gekocht.

We kwamen uit bij Washington Square park wat iedereen wel kent van I Am Legend met Will Smith. Hier heerlijk in de fontein een ijsje gegeten, en dan bedoel ik ook in de fontein. Je kon heerlijk pootje baden op dit schitterende plein vol straat artiesten.

Na een uur de 5th avenue af te hebben gelopen kwamen we langs het Flatiron building. Dit was vroeger de hoogste wolkenkrabber van de wereld, het gebouw lijkt op een strijkijzer.

Hierna kwam ons grootste avontuur voor mij en me mama. Nooit geweten dat ik last van hoogtevrees had! Maar damn die Empire State Building is way to high for me!!! Ik kon nie eens naar beneden kijken en t lijkt net of t gebouw 123435 meter naar links en naar rechts gaat. Nooit meer voor mij!!!

Na nog wat geshopt te hebben bij onder andere Macy's hebben een snelle hap gedaan bij het heerlijke pittoreske Mac Donald's. Hierna kwam het volgende hoogtepunt van onze trip in New York. Dit was een wedstrijd bijwonen van de New York Yankees! Wat een vet stadion, de sfeer viel een beetje tegen maar dat kan ook komen omdat de Yankees hopeloos ten onder gingen. Alles er op en eraan maakte t toch wel tot een spektakel!

Morgen begint ons volgende deel van deze trip door Amerika. We gaan dan lekker naar Orlando.... Talk to u there!!