New Orleans malaria

Is er malaria in New Orleans en wat zijn de malaria gebieden New Orleans? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar New Orleans, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria New Orleans. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in New Orleans verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten New Orleans om te zien of jouw New Orleans reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies New Orleans is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies New Orleans

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in New Orleans.  

Informatie over New Orleans

Beste foto's & tips van New Orleans

'203880' door afpmvannunen '203880' door afpmvannunen

Verenigde StatenNew Orleans

Verenigde StatenNew Orleans

Moeras in New Orleans

afpmvannunen

New Orleans is niet alleen een geweldige stad maar heeft ook een enorm mooi moerasgebied. Maak een ritje met een airboat over dit moeras en ga op zoek naar de Alligators.

'413590' door Jenny '413590' door Jenny

Verenigde StatenNew Orleans

Verenigde StatenNew Orleans

Swamptour

Jenny

New Orleans is het Sodom en Gomorra van de Verenigde Staten, maar naast het los gaan op Bourbon Street kun je b.v. ook een swamptour maken door het prachtige moerasgebied zo'n 45 minuten buiten de stad. Je kunt er diverse soorten vogels, schildpadden en alligators zien en natuurlijk genieten van het boottochtje door de mooie groene omgeving. Aan bijna alle boomtakken hangt Spaans mos en dat zorgt in de smallere delen van het moeras voor een beetje een mysterieus sfeertje.

'387622' door arny '387622' door arny

Verenigde StatenNew Orleans

Verenigde StatenNew Orleans

Jean Lafitte Swamp

arny

Een klein uurtje ten zuiden van de French Quarter in New Orleans ligt het Jean Lafitte National Historic Park en Preserve. Een prachtig natuurgebied wat je natuurlijk met een luidruchtige airboat kunt verkennen. Maar veel rustiger en goedkoper zijn de wandelroutes die door het park zijn aangelegd. Sterker nog, het park is gratis, je moet alleen vervoer ernaar toe regelen.

Laat kaart zien

Laatste New Orleans artikelen

Verenigde Staten - Voodoofunk & en de bluesduivel

Overal waar slaven terechtkwamen, ontstond een nieuwe vorm van de West-Afrikaanse religie voodoo. Dus ook in de Verenigde Staten, al werd de Afrikaanse cultuur daar harder dan elders de kop ingedrukt en letterlijk gedemoniseerd. Reizend door Mississippi en Louisiana blijkt voodoo nog volop aanwezig...

Overal waar slaven terechtkwamen, ontstond een nieuwe vorm van de West-Afrikaanse religie voodoo. Dus ook in de Verenigde Staten, al werd de Afrikaans...