Miami

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Miami image

Aankomst en vlucht

Miami
Verenigde Staten
Kevinnadia

Aankomst en vlucht

Hallo allemaal,

We zijn aangekomen in Miami, na een vermoeide vlucht met Arkefly. Eerst hadden we een vertraging van bijna een uur op Schiphol (omdat het personal entertaimnent system niet wilde werken en ze het uiteindelijk ook niet aan de prat hebben gekregen, helaas. Wel een sort alternatief tablet gekregrn met films), bij onze tussenstop in Orlando moeten we eerst het vliegtuig uit en door de douane, uiteraard een hele toestand want ze willen alles van je weten en het zijn meestal niet de vriendelijkste werknemers. Eenmaal er doorheen en onze koffers gehaald konden we weer inchechen en hadden we een half uurtje vertraging gelukkig duurde deze vlucht maar een 49 min.
Bij het uitstappen op Miami airport was het lekker makkelijk en goed geregeld, uiteraard geen douane check meer en met de Miami-mover (soort monorail) naar het autoverhuur bedrijf.
Ja hoor, de meneer achter de balie vond dat we een te kleine auto hadden (normal size SUV), uiteraard onzin maar ja hun moeten ook geld verdienen. Even alle papieren tekenen en we hebben onze Chevrolet Captiva. Lekker bakkie!!!!!!!!

Even kleine uurtje rijden door de spits en we zijn in ons hotel. Mmmmmm wat een lekker bed, dat wordt veel bijslapen. Eerst natuurlijk wat gegeten en wat kleine spulletjes gekocht.

Het weer is zeker goed, gister 29graden en vandaag nu ik dit tik om 5 uur 's ochtends is het alweer 23graden. Op naar een mooie dag met op het schema ontdenken van Miami!

Greets

Foto's volgen.......

Foto's

46a2e.jpg
46a2e.jpg
Kevinnadia
30b27.jpg
30b27.jpg
Kevinnadia
280b8.jpg
280b8.jpg
Kevinnadia
374bd.jpg
374bd.jpg
Kevinnadia
30b27.jpg
30b27.jpg
Kevinnadia