Miami

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Miami image

Miami

Miami
Verenigde Staten
Laidbackfool

miami it is

Het weer ziet er niet al te best uit als we weggaan naar Miami. Met onze dikke Suburban reden we diep de everglades in. Hier hebben we zo super vette hoovercraft gepakt om alligators te spotten. Na een halve minuut zwom de eerste al richting onze boot. Echt super vet om ze in het wild te spotten. Me pa dacht dat het een soort Fata Morgana attractie was omdat het net nep leek. Onze gids gooide een stukje riet tegen ze bek en hij sprong gelijk op.
We waren 5 minuten onderweg toen een tropische bui op onze kop viel. Onweer hagel regen en dat in een bootje waar je nergens kan schuilen wat met 80 km per uur over t water vliegt. Ik vond het geweldig, het geluid van die motor, de bochten die zo'n ding maakt! Enige minpuntje was dat me camera het op dat moment begaf en ik geen foto's meer kon maken.... Zwaar balen dus!!!
Erna heeft me pa snel een nieuw shirtje gekocht aangezien ie helemaal verzopen was net als de rest! De rest heeft kleding in hartje Miami gekocht, deze stad viel een beetje tegen. De barbie poppen die je op tv altijd ziet, NOT TRUE!!|

Toen we wegreden uit de parkeerplaats kwam Joyce erachter dat ze haar telefoon was verloren. Na snel teruggereden te zijn lag hij er helaas niet meer.
s'Avonds hebben we in het uitgaansgebied van Miami bij het Hardrock Cafe gegeten. Waar je een schitterend uitzicht heb over de haven van Miami.

Na weer een uur teruggereden te hebben naar Boynton Beach, vond me pa ineens haar telefoon gelukkig. Ook mijn camera kreeg ik na een half uur weer aan de praat. Helaas weinig foto's van Miami waar ik stiekem wel van baal...