Miami

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Miami image

Miami

Miami
Verenigde Staten
Laidbackfool

auto huren!

Dat alles groot is in Amerika dat wisten we al, Maar de Rover Suburban die we hebben gehuurd sloeg ook weer alles. Wel grappig dat je een adres heb en zelfs de taxi chauffeur de weg niet wist naar de plek waar we onze auto moesten ophalen. Na een tijd rond gereden te hebben en verschillende telefoontjes waren we er dan toch!

Het was maar 2,5 uur rijden richting ons laatste deel van de vakantie! Ik wil nog nie naar huissss. We verbleven in een geweldig appartement in een voorstadje van Miami, Boynton Beach, waar we uitzicht hebben over de zee en haventje. We verbleven hier via een vriend van me pa, echt super mooi hier!

Na een stukje gereden te hebben in de buurt zagen we het ene grote huis na het andere, allemaal met prive strand. Hier schijnen allemaal bekende mensen te wonen. We hebben ook nog even lekker gezwommen in de zee. Dat had ik toch echt gemist! Damn I love the see!!!

s'Avonds zijn we lekker gaan eten in een tentje in de haven. Hier kwamen we in gesprek met een ouder Amerikaans stel. Wat een leuke mensen, heel reislustig en waren al 4 keer in Nederland geweest. Ze waren zelfs in Tiel geweest. Ik zou niet eens weten waar het ligt...