Miami

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Miami image

Eerste dag Miami

Miami
Verenigde Staten
Kevinnadia

Eerste dag Miami

Vandaag hebben we onze eerste dag Miami gehad. Nadat we om half vijf in de ochtend klaar wakker waren, hebben we fietsen gehuurd en hebben we alle bekende wijken bezocht. O.a. Little Havana, Art Deco district en Down Town.
Vanuit het hotel langs het strand naar het punt van South Beach waar de Miami Beach Marina is zijn we met de watertaxi naar Bayside gegaan. Aangezien we de enige twee waren, gingen we met een speedboot ipv een tourboot. Met deze snelheid waren we dan ook twee keer sneller aan de overkant. Het is opvallend dat als je 1 verkeerde straat neemt (wat vaak kan gebeuren als je fietst met een kaart ipv een tomtom), je zo in de achterbuurten komt. Zo is Nadia voor ons gevoel achtervolgt door een auto die uiteindelijk maar afhaakte omdat we de drukke straat weer terug in gingen. Het leven lijkt ineens te stoppen in die achterbuurt terwijl het een straat achter de drukke winkelstraat is.

Na dit avontuur langs de Venetian Causeway (lange brug die zes eilandjes verbindt) waar alle rijken wonen, lagen de leguanen op de loer en aan het eind hebben we onze rit van 25km afgerond.
Daarna hebben we Holocaust Memorial bezocht en jeetje wat is dit indrukwekkend. Bizar dat dit gedenkpunt midden in een drukke straat ligt en tussen de palmbomen.

We liggen nu met pijn in onze billen van het fietsen en verbrande schouders uitgeput op bed.

Slaap lekker!!!!

Foto's

e82b0.jpg
e82b0.jpg
Kevinnadia
8ce2b.jpg
8ce2b.jpg
Kevinnadia
78d09.jpg
78d09.jpg
Kevinnadia
0d4ed.jpg
0d4ed.jpg
Kevinnadia
8ce2b.jpg
8ce2b.jpg
Kevinnadia
0d4ed.jpg
0d4ed.jpg
Kevinnadia