Miami

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Miami image

Miami

Miami
Verenigde Staten
BBoumeester

Miami en Cruise door Westelijke Caribean

Bijna, nog 5 nachtjes slapen en dan gaan we onze 4de lange reis maken aan de andere kant van de oceaan.

Alle voorbereidingen zijn getroffen, exursies tijdens de cruise liggen vast en voor de overige dagen in Miami hebben we bergen plannen. Overigens is het de bedoeling het kaarsje ook weer heerlijk te kunnen opladen.

De 1ste 2 dagen van de reis verblijven wij in de Coral Gables, op zondag zullen we inschepen op de Carnival Glory voor een reis van 7 dagen. Op dinsdag zijn wij in Cozumel waar we de oversteek naar het vasteland van Mexico zullen maken om wat rond te rijden en in Cancun met dolfijnen te gaan zwemmen.
Op woensdag zijn we in Belize, waar we een stadtour zullen maken door Belize City en daarna de Altun Ha ruines zullen bezoeken, de middag hebben we vrij te besteden.
Op donderdag gaan we Zip linen door de jungle van Roatan (Honduras), ook de middag hebben we hier vrij en gaan we lekker naar het strand.
Op vrijdag zijn we op de Great Cayman en hier gaan we een bezoek brengen aan Turtle Farm, een plek waar zeeschildpadden groot worden gebracht. De rest van de middag zullen we zien wat we gaan doen.

Zondag zijn we weer terug in Miami en gaan hier nog lekker 5 dagen in South Beach verblijven. En de plannen daar ...... nog niets vast, maar ideeen genoeg.