High Voltage / LA Ink

Deze tip zal wellicht alleen een bepaald publiek aanspreken, maar leuk is hij wel:

Op Discovery Channel is al een tijd de succesvolle serie [b]LA INK[/b] te volgen. Hierin volg je de jonge tattoo artieste [b]Kat von D[/b] die na een korte tijd in Miami Ink te hebben meegedraaid, een eigen tattoo shop is gestart in LA. Het werk, haar klanten en de uitstekende artiesten die zij in dienst heeft, zijn te volgen op tv. Ondertussen is Kat von D een begrip geworden en zelfs vele mensen die zelf geen tattoos hebben, kennen de serie.

Wel, de shop uit LA Ink bestaat dus echt en heet [url="http://www.highvoltagetattoo.com/home.html" target="_blank"]High Voltage [/url]en is te vinden in West Hollywood, 1259 N. La Brea Avenue. De winkel is gewoon te bezoeken (ook als niet-klant) en is dagelijks open van 12:00 uur tot middernacht. Opnames kunnen op elk moment van de dag plaatsvinden, maar de shop is altijd toegankelijk.

Als je een tattoo van Kat von D zelf wenst, is er uiteraard een wachttijd. Reserveren kan via de website. Maar je kan ook gewoon ter plekke een afspraak maken met een andere uitstekende artiest. Ik zelf kon de volgende dag terecht bij Camila, want ik wilde tijdens mijn wereldreis HIER een nieuwe tattoo laten zetten. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en beschouw mijn laatst gezette tattoo als leukste souvenir van deze reis. Wees wel voorbereid, want High Voltage is van een hoog niveau en zij tattoeëren alleen custom. Er zijn geen voorbeelden van plaatjes, de artiest schetst de tekening voor jou persoonlijk (kosten $100,-, welke worden verwerkt in de uiteindelijke prijs). Het meenemen van een eigen plaatjes en alvast voorbereidend werk verrichten is dus een aanrader. De prijs van een tattoo is $250,- per uur.

De sfeer is goed, de winkel is uniek ingericht en de shop is makkelijk te vinden. Vergeet niet de leuke wc te bezoeken, tijdens je sessie (zo kan je tevens een blik werpen in de kamer van Kat von D). Ook als je geen tattoo wilt laten zetten, maar wel fan bent van de serie, is het de moeite waard om een blik te werpen in High Voltage. Vergeet dan ook niet om de achterkant van de shop te bekijken met een muurschilderij van de cast.

Laat kaart zien

Advertorial
Laat je inspireren door een van onze reisspecialisten

Info over deze tip

Deze reisreporter heet scubasheila
Deze foto is gemaakt in Verenigde Staten
De bestemming is Los Angeles
Geplaatst op 11 May 2010
De gekozen categorie is Activiteit of excursie

De beste foto's en tips


3 reactie(s) bij "High Voltage / LA Ink"

 • profile image comment
  Door Yves • geplaatst op 21 Oct 2011 | 21:13:46

  Haha, wat leuk (en volledig) geschreven! Ik zou er bijna zelf een tattoo van willen laten zetten. ;)

 • profile image comment
  Door Maryann • geplaatst op 14 Sep 2010 | 13:23:06

  Ik kijk vaak naar deze serie en zou heel graag een tattoo van Kat willen hebben, maar ja... dan zal ik toch eerst naar LA moeten... ;-)

 • profile image comment
  Door Bowral • geplaatst op 12 May 2010 | 08:05:22

  Heb de serie nooit gezien, maar het klinkt mooi! De tip zelf vind ik bijzonder origineel en voorzien van goede informatie

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.


Wil jij meer reisinspiratie over de mooiste bestemmingen weg van de massa + extra abonneevoordelen zoals kortingen en exclusieve winacties? Bestel dan hier jouw abonnement op Columbus Travel vanaf € 17,50
Wil jij meer reisinspiratie over de mooiste bestemmingen weg van de massa + extra abonneevoordelen zoals kortingen en exclusieve winacties? Bestel dan hier jouw abonnement op Columbus Travel vanaf € 17,50