Los Angeles

High Voltage / LA Ink

Deze tip zal wellicht alleen een bepaald publiek aanspreken, maar leuk is hij wel:

Op Discovery Channel is al een tijd de succesvolle serie [b]LA INK[/b] te volgen. Hierin volg je de jonge tattoo artieste [b]Kat von D[/b] die na een korte tijd in Miami Ink te hebben meegedraaid, een eigen tattoo shop is gestart in LA. Het werk, haar klanten en de uitstekende artiesten die zij in dienst heeft, zijn te volgen op tv. Ondertussen is Kat von D een begrip geworden en zelfs vele mensen die zelf geen tattoos hebben, kennen de serie.

Wel, de shop uit LA Ink bestaat dus echt en heet [url="http://www.highvoltagetattoo.com/home.html" target="_blank"]High Voltage [/url]en is te vinden in West Hollywood, 1259 N. La Brea Avenue. De winkel is gewoon te bezoeken (ook als niet-klant) en is dagelijks open van 12:00 uur tot middernacht. Opnames kunnen op elk moment van de dag plaatsvinden, maar de shop is altijd toegankelijk.

Als je een tattoo van Kat von D zelf wenst, is er uiteraard een wachttijd. Reserveren kan via de website. Maar je kan ook gewoon ter plekke een afspraak maken met een andere uitstekende artiest. Ik zelf kon de volgende dag terecht bij Camila, want ik wilde tijdens mijn wereldreis HIER een nieuwe tattoo laten zetten. Ik ben erg tevreden over het eindresultaat en beschouw mijn laatst gezette tattoo als leukste souvenir van deze reis. Wees wel voorbereid, want High Voltage is van een hoog niveau en zij tattoeëren alleen custom. Er zijn geen voorbeelden van plaatjes, de artiest schetst de tekening voor jou persoonlijk (kosten $100,-, welke worden verwerkt in de uiteindelijke prijs). Het meenemen van een eigen plaatjes en alvast voorbereidend werk verrichten is dus een aanrader. De prijs van een tattoo is $250,- per uur.

De sfeer is goed, de winkel is uniek ingericht en de shop is makkelijk te vinden. Vergeet niet de leuke wc te bezoeken, tijdens je sessie (zo kan je tevens een blik werpen in de kamer van Kat von D). Ook als je geen tattoo wilt laten zetten, maar wel fan bent van de serie, is het de moeite waard om een blik te werpen in High Voltage. Vergeet dan ook niet om de achterkant van de shop te bekijken met een muurschilderij van de cast.
1
3

Info over deze tip

Reisreporter
Aantal keer bekeken
694
Geplaatst op
11 mei 2010
Land
Bestemming
Categorie
Activiteit of excursie
Laat kaart zien
 

3 reactie(s) bij "High Voltage / LA Ink"

 • profile image comment

  Haha, wat leuk (en volledig) geschreven! Ik zou er bijna zelf een tattoo van willen laten zetten. ;)

  Door Yves • geplaatst op 2011-10-21 23:13:46
 • profile image comment

  Ik kijk vaak naar deze serie en zou heel graag een tattoo van Kat willen hebben, maar ja... dan zal ik toch eerst naar LA moeten... ;-)

  Door Maryann • geplaatst op 2010-09-14 15:23:06
 • profile image comment

  Heb de serie nooit gezien, maar het klinkt mooi! De tip zelf vind ik bijzonder origineel en voorzien van goede informatie

  Door Bowral • geplaatst op 2010-05-12 10:05:22

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.