Los Angeles beste reistijd

Het weer in Los Angeles

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer. Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Los Angeles te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden. Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Los Angeles? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Los Angeles

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer De gemiddelde temperatuur en neerslag in West-Amerika:

Over het algemeen heeft het voor- en najaar een lichte voorkeur. De temperatuur is op de meeste plekken aangenaam, de tickets wat goedkoper en in de lente pik je de langste dagen mee. Het voorjaar kent nogal wat stormgevaar met tornado’s in het midwesten en orkanen langs de zuidoostkust en de Golf van Mexico. In de winter heb je de grootste golven en regent het iets meer. In de zomer is het iets warmer. Eind december t/m maart is het erg druk, dus dat is misschien wèl iets om rekening mee te houden.


Reisadvies
Voor de Los Angeles geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
16 januari Martin Luther King Dag, 30 mei Herdenkingsdag, 4 juli Onafhankelijkheidsdag, 23 november Thanksgiving.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Los Angeles

Beste foto's & tips van Los Angeles

'494012' door hansdewildt '494012' door hansdewildt

Verenigde StatenLos Angeles

Verenigde StatenLos Angeles

Fietsend !

hansdewildt

Natuurlijk moet je Hollywood en The walk of Fame in Los Angeles beleven. Maar vergeet niet de beroemde stranden te bezoeken; een gratis bezienswaardigheid. Doe dit dan eens met de fiets. In L.A. heb je mooie en lange fietspaden langs de gehele kust. Echt een genot om daar langs de stranden te rijden. Probeer de sfeer te ruiken van deze typische Amerikaanse stranden, zoals in Venice, Santa Monica of Malibu. Deze stadjes aan de rand van LA zijn een verzamelplek voor joggers, bodybuilders, zonfanaten, vreemde vogels en tal van andere mensen. Ook hier geldt het motto dat voor de gehele stad geldt: zien en gezien worden…

'488601' door hansdewildt '488601' door hansdewildt

Verenigde StatenLos Angeles

Verenigde StatenLos Angeles

Strand L.A.

hansdewildt

Natuurlijk moet je Hollywood en The walk of Fame in Los Angeles beleven. Maar vergeet niet de beroemde stranden te bezoeken; een gratis bezienswaardigheid. Het doet denken aan de serie Baywatch met zijn strandhuisjes en de mooie strandwachters… Wie de sfeer wil ruiken van deze typische Amerikaanse stranden, moet naar Venice, Santa Monica of Malibu. Deze stadjes aan de rand van LA zijn een verzamelplek voor joggers, bodybuilders, zonfanaten, vreemde vogels en tal van andere mensen. Een goede plek om met een drankje in de zon te zitten en dit schouwspel te bekijken. Ook hier geldt het motto dat voor de gehele stad geldt: zien en gezien worden… Morgen hier ook zomerse temperaturen !!!

'458907' door abytravel '458907' door abytravel

Verenigde StatenLos Angeles

Verenigde StatenLos Angeles

A streetcar named...d

abytravel

Wie wil er nou niet plaats nemen in de cablecar door de straten van San Francisco. Er zijn een aantal vaste lijnen, maar waar je terecht komt blijft een verrassing tot je aan de beurt bent. A streetcar named desire is een klassieker uit 1951 met Vivien Leigh en Marlon Brando in de hoofdrollen; naar het gelijknamige toneelstuk. Het was een voor die tijd behoorlijk gewaagd en controversieel werk; de film is een behoorlijk gekuiste versie ervan.

Laat kaart zien

Laatste Los Angeles artikelen

Zo ontmoet je je favoriete filmster

Met deze Hollywood insider hotlist verhoog je je kansen je film- en tv-helden in het echie te zien én vermaak je jezelf als ze onverhoopt toch uit het zicht blijven.

Met deze Hollywood insider hotlist verhoog je je kansen je film- en tv-helden in het echie te zien én vermaak je jezelf als ze onverhoopt toch uit het...

Bizar: van de glijbaan op ongekende hoogte

De wolkenkrabber U.S. Bank Tower in Los Angeles krijgt er deze zomer een bijzondere toevoeging bij. Het plan is om tussen verdieping 70 en 69, op zo’n 305 meter hoogte, een glazen glijbaan aan te leggen. De Skyslide, zoals de glijbaan gaat heten, laat je 14 meter lang op duizelingwekkende hoogte gli...

De wolkenkrabber U.S. Bank Tower in Los Angeles krijgt er deze zomer een bijzondere toevoeging bij. Het plan is om tussen verdieping 70 en 69, op zo’n...