Los Angeles Artikelen & Blogs

Video

Bizar: van de glijbaan op ongekende hoogte

Gepubliceerd: 21 apr 2016 0
De wolkenkrabber U.S. Bank Tower in Los Angeles krijgt er deze zomer een bijzondere toevoeging bij. Het plan is om tussen verdieping 70 en 69, op zo’n 305 meter hoogte, een glazen glijbaan aan te leggen. De Skyslide, zoals de glijbaan gaat heten, laat je 14 meter lang op duizelingwekkende hoogte glijden.
Thrillseekers die de attractie willen gaan trotseren moeten wel eerst een toegangskaartje voor de U.S. Bank Tower zelf kopen. Dat kost een kleine 22,50 euro. Het glijden kost zo’n 7,50 euro per keer. Bekijk in het filmpje de installatie van de glijbaan. Een bijzondere ervaring is het wel…Wie durft?


deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Los Angeles artikelen

De 5 leukste luchthavens om over te stappen

Een tussenstap kan een vervelende en lange onderbreking zijn van je vliegreis. Maar op deze 5 luchthavens is het helemáál niet erg om op je vlucht te wachten! Extra tip: zorg dat je niet de tijd vergeet!

Een tussenstap kan een vervelende en lange onderbreking zijn van je vliegreis. Maar op deze 5 luchthavens is het helemáál niet erg om op je vlucht te...

Zo ontmoet je je favoriete filmster

Met deze Hollywood insider hotlist verhoog je je kansen je film- en tv-helden in het echie te zien én vermaak je jezelf als ze onverhoopt toch uit het zicht blijven.

Met deze Hollywood insider hotlist verhoog je je kansen je film- en tv-helden in het echie te zien én vermaak je jezelf als ze onverhoopt toch uit het...