Las Vegas

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Glittergeul !

Las Vegas,
Verenigde Staten


Als je naar Las Vegas gaat moet je vooral de strip bezoeken. Je valt van de ene verbazing in de andere, maar ga ook eens naar het oude en minder bekende centrum van Las Vegas.

Bezoek de Fremont Street of zoals ze daar zeggen; de Glitter Gulch.
Een straat van ruim 450 meter lang die geheel overkapt is. De stalen overkapping, Via Vision, steekt 27 m. uit boven 5 blokken van de Fremont Street. Elke nacht wordt er op het hele uur een Experience Light en Sound Show op deze overkapping geprojecteerd. Miljoenen ledlampjes, complete videoclips en een prachtig geluid. Je weet niet wat je hoort. Op dat moment gaan de lampen van alle winkels op spaarstand zodat het effect optimaal is. Iedereen staat te lachen, te kijken, te swingen en te zingen….geweldig.
Een geweldige belevenis die je zeker moet gaan bekijken. Echt daar kan de strip niet tegen op !!!! Je MOET gewoon wachten op het volgende uur want het is een belevenis die je nog nooit heb meegemaakt, zo geweldig ! Wachten is daar overigens geen straf want er zijn winkels, restaurants en casino’s in overvloed. Wij hadden het geluk om Queen te zien en te horen en als ik thuis de beelden opnieuw bekijk krijg ik weer kippenvel !

Dus Las Vegas, de Glitter Gulch in de Fremont Street in het verlengde van de Strip ! DOEN !!