Glittergeul !

Als je naar Las Vegas gaat moet je vooral de strip bezoeken. Je valt van de ene verbazing in de andere, maar ga ook eens naar het oude en minder bekende centrum van Las Vegas.

Bezoek de Fremont Street of zoals ze daar zeggen; de Glitter Gulch.
Een straat van ruim 450 meter lang die geheel overkapt is. De stalen overkapping, Via Vision, steekt 27 m. uit boven 5 blokken van de Fremont Street. Elke nacht wordt er op het hele uur een Experience Light en Sound Show op deze overkapping geprojecteerd. Miljoenen ledlampjes, complete videoclips en een prachtig geluid. Je weet niet wat je hoort. Op dat moment gaan de lampen van alle winkels op spaarstand zodat het effect optimaal is. Iedereen staat te lachen, te kijken, te swingen en te zingen….geweldig.
Een geweldige belevenis die je zeker moet gaan bekijken. Echt daar kan de strip niet tegen op !!!! Je MOET gewoon wachten op het volgende uur want het is een belevenis die je nog nooit heb meegemaakt, zo geweldig ! Wachten is daar overigens geen straf want er zijn winkels, restaurants en casino’s in overvloed. Wij hadden het geluk om Queen te zien en te horen en als ik thuis de beelden opnieuw bekijk krijg ik weer kippenvel !

Dus Las Vegas, de Glitter Gulch in de Fremont Street in het verlengde van de Strip ! DOEN !!

Laat kaart zien

Advertorial
Laat je inspireren door een van onze reisspecialisten

Info over deze tip

Deze reisreporter heet hansdewildt
Deze foto is gemaakt in Verenigde Staten
De bestemming is Las Vegas
Geplaatst op 19 Nov 2012
De gekozen categorie is Bijzondere locatie

De beste foto's en tips


3 reactie(s) bij "Glittergeul !"

 • profile image comment
  Door corriedewinter • geplaatst op 19 Nov 2012 | 22:22:21

  Nu moet ik wel gaan! Je enthousiasme past wel bij de locatie!

 • profile image comment
  Door dianethone • geplaatst op 19 Nov 2012 | 19:51:54

  Je maakt goede reklame Hans !! Maar het is ook echt de moeite,ik heb het twee keer gezien en de laatste keer waren het spaarzaam geklede dames die sensueel heupwiegden op maat van de muziek ! Hoe doen ze het hé !!

 • profile image comment
  Door Rhodaxx • geplaatst op 19 Nov 2012 | 19:35:21

  Je schreeuwt het bijna van de daken deze tip ;-) Ik ga er voorlopig niet meer naartoe maar als ik ga ... haal ik gewoon jouw tip weer tevoorschijn!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.


Wil jij meer reisinspiratie over de mooiste bestemmingen weg van de massa + extra abonneevoordelen zoals kortingen en exclusieve winacties? Bestel dan hier jouw abonnement op Columbus Travel vanaf € 17,50
Wil jij meer reisinspiratie over de mooiste bestemmingen weg van de massa + extra abonneevoordelen zoals kortingen en exclusieve winacties? Bestel dan hier jouw abonnement op Columbus Travel vanaf € 17,50