Lake Clark NP stekker

Lake Clark NP – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Lake Clark NP, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Lake Clark NP gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Lake Clark NP

Beste foto's & tips van Lake Clark NP

'1103378' door Menno Schaefer '1103378' door Menno Schaefer

Verenigde StatenLake Clark NP

Verenigde StatenLake Clark NP

Grizzly cubs

Menno Schaefer

Tijdens de zalmtrek in Alaska zie je een giga hoeveel zalmen de rivieren optrekken. Dit op zich is al een prachtig beeld om te zien. Maar als je dan getrakteerd word op twee kleiine grizzly cubs is het helemaal feest. De vis werd door moeders half doodgebeten waarna de kleintjes deze gingen vangen en stoer er mee vandoor gingen. Een onwijs mooi schouwspel waarbij je soms vergeet foto's te maken. Gelukkig toch wat beelden kunnen maken.

'1095696' door Menno Schaefer '1095696' door Menno Schaefer

Verenigde StatenLake Clark NP

Verenigde StatenLake Clark NP

Verse Zalm

Menno Schaefer

Nog een foto van de kleine grizzly beer. Dit keer met een verse zalm. We konden de moeder met haar twee kleintje een tijdje volgen, en wat opviel was dat de moeder een zalm viel deze een beet gaf waardoor de zalm niet geheel dood was en hier haar jongen aanspoorde om zalmen te gaan vangen. De kleintjes vingen dan de zalm die moeders zeg maar verdoofd had. Dit hebben een aantal malen kunnen aanschouwen en ik vond dat wel bijzonder.

'1100141' door Menno Schaefer '1100141' door Menno Schaefer

Verenigde StatenLake Clark NP

Verenigde StatenLake Clark NP

Jagend op Zalm

Menno Schaefer

Wat blijft dit toch een geweldige herinnering is dit toch. Een giga groot mannetje dat aan het jagen is achter de vele zalmen in de rivier. Doordat er zoveel zalmen zaten wist hij gewoon geen keuze te maken, dus uiteindelijk dan toch een vis uitgepikt en dan er achteraan. We stonden hier heel dichtbij en dat maakte de beleving nog intenser . Foto even in groot bekijken.

Laat kaart zien