Georgia en Tennessee

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Georgia en Tennessee image

Maandthema januari:guilty pleasures. USA

Georgia en Tennessee
Verenigde Staten
Ivonne

Maandthema januari:guilty pleasures. USA

Mei 2006-Mijn kersverse verkering van 4 maanden stuurt mij een mail. Hij heeft de vraag gekregen of hij, i.v.m. een klus, voor drie jaar naar de Verenigde Staten wil. Of ik daar eens over na wil denken. Ik denk gelijk YES!

Juli 2006-We zitten in het vliegtuig. Op weg naar Atlanta Georgia. We zijn nog nooit in de VS geweest, denken aan prachtige natuur, billboards, auto’s, de eetcultuur en zijn benieuwd hoe dit gaat uitpakken. We worden van het vliegveld afgehaald door een mega limousine en als we naar buiten kijken en de omgeving opnemen kunnen we een grijns niet onderdrukken; dit wordt een fantastisch avontuur!

De eerste weken is het wennen, vooral voor mij. Mijn verkering maakt lange Amerikaanse werkdagen en ik verken de boel zonder auto in een auto minded stukje Amerika. Ik mis mijn familie, vrienden, werk. We hebben geluk dat we veel feestdagen mee kunnen pikken naast de weekenden. In onze vrije tijd gaan we samen op pad en vreten alles wat de samenleving te bieden heeft. In het begin moeten we veel lachen om die gekke Amerikanen maar naarmate de tijd vordert gaan we steeds meer van ze houden. Dit is ook het moment dat we steeds meer toe gaan geven aan onze guilty pleasures.

Meer over mijn guilty pleasures vind je op mijn blogsite; www.myfootprints.nl

Foto's

1237e.jpg
1237e.jpg
Ivonne