Florida image

Florida


Reviews

Florida
Verenigde Staten
Dreamo

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

* Welk cijfer geef je deze bestemming?
* Welke Columbus Factor geef je deze bestemming?
hoe bijzonder is deze plek en hoe ver ga je buiten de gebaande paden?
1. Platgelopen door massa's toeristen
2. Veel toeristen, maar nog te doen
3. Gebaand pad, maar toch rustig
4. Bestemming buiten de gebaande paden
5. Wauw, hier voel je je nog een echte ontdekkingsreiziger
Wanneer was je hier?
Je review moet minstens 150 en mag maximaal 1500 karakters bevatten. Momenteel zijn het 0 karakters.
Nog een pluspunt
Nog een minpunt
8
Verenigde Staten Florida
In de paasvakantie van 2015 zijn we met onze kinderen van 6 en 8 twee weken naar de Florida Keys geweest. We verbleven in een appartement dat we huurden via Homeaway. Key Largo was niet onze 1ste keus maar de prijzen vielen daar nog het beste mee en de ligging is eigenlijk ideaal als je uitstappen wilt maken naar de Everglades, John Pennecamp State Park, alle andere Keys, Ten Thousand Islands en Key West. Het was een leuke reis, alleen al het weer is er fantastisch. Alle dagen lag de temperatuur rond de 28 graden. Het mooiste waren de kajak en kano trips die we maakten in de Everglades (Nine mile pond), Sandfly Island vertrekkende vanuit Everglades City (10000 Islands) en een kajaktrip vanuit John Pennecamp State Park. Vooral de Kajak trip "Nine mile Pond" in de Everglades was heel erg leuk! De stilte is overal aanwezig. Het enige dat je hoort is het geluid van water door het peddelen en het gebrul van alligators dat eigenlijk waarschuwingsgeluiden zijn die ze maken als je te dicht bij hen in de buurt komt (in april is het alligator broedseizoen en zo beschermen ze hun eieren). Enige tegenvaller was Miami en Hollywood Beach dat voor ons veel te druk was. Bahia Honda State Park is zeker een aanrader, maar dan aan de meer rustige kant van het schiereiland. Tip 1 : Bij aankomst hadden we klapstoeltjes gekocht en hebben er op het strand bijna alle dagen gebruik van gemaakt Tip 2 : Indien je een auto huurt neem je eigen autostoeltjes mee op het vliegtuig.
Regio
 • Mooie State parken zoals Everglades National
 • Altijd warm in april
 • Miami
 • Eten kopen is duur op de Keys
Review geplaatst op 2016-11-19
8
Verenigde Staten Florida
DanielleS was hier 31 Dec 2015
Afgelopen kerstvakantie hebben we een leuke rondreis door Florida gemaakt. We zijn begonnen in Miami, daarna zijn we via route 41 (door de Everglades) naar Bradenton gereden. Na een week in Brandenton te hebben gespendeerd, zijn we een dag naar Universal Studios gegaan en een dag naar Disney World. In beide parken hebben we het onwijs leuk gehad. Al is Universal studios vooral aan te raden als je met wat oudere kinderen naar een pretpark toe wilt. Na de twee parkdagen zijn we weer teruggereden naar Miami. Hier hebben we oud en nieuw gevierd op het strand, wat ongelooflijk bijzonder is om mee te maken. Met uitzicht op zee, zie je overal om je heen vuurwerk en vrolijke mensen. Een echte aanrader!
Regio
 • Gezellig
 • Afwisselend
 • Bijzonder om mee te maken
 • Het was in de hitte wel erg warm in de parken
Review geplaatst op 2016-11-02
10
Verenigde Staten Florida
Alassea was hier 31 Jan 2014
Een super organisatie die gewonde en zieke zeeschildpadden red en laat revalideren. Prachtig om dit proces te zien op film en in werkelijkheid. Je krijgt een rondleiding langs de aquaria waar de verschillende schildpadden in zitten. Van super grote tot kleine baby schildpadjes. Ik vond het erg indrukwekkend om te zien hoe schildpadden met bijvoorbeeld maar 1 oog of 3 poten toch nog terug kan worden gezet in de natuur. Je sponsort met je entreebijdrage direct het schildpaddenziekenhuis. Echt een eye opener, zeer educatief en leuk voor volwassenen en kinderen.
Regio
 • leerzaam
 • educatief
 • eye opener
 • dichtbij de natuur
 • geeft je een goed gevoel
Review geplaatst op 2016-09-09