Florida

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Florida image

Amusement parks Orlando

Florida
Verenigde Staten
Kevinnadia

Amusement parks Orlando

Afgelopen dinsdag zijn we aangekomen in Orlando (excuses voor geen blog van Ocala, St, Augustine en Cocoa beach) waar onze pretparken trip begon. Dinsdag was het mooi weer en hebben we lekker vertoefd in het waterpark Wet and Wild, met allerlei enge glijbanen, trechters, twisters en golfen imitatie. Dit was een leuke afwisseling aangezien we nog niet veel strand en zwembaden hadden gezien.
Woensdags zijn we naar Seaworld geweest en dit was een adembenemende dag. Hier tipt Dolfinarium echt niet aan. Aangezien het ons deze vakantie niet is gelukt om met dolfijnen te zwemmen, grepen we direct de kans aan om de dolfijnen eten te geven. Geweldig!! We hadden nu nog meer spijt dat we niet toch met ze gezwommen hadden. Maar naast dit was de Orka (shamu) show, de pets ahoy en dolfijnen show ook bijzonder om te zien. Zo goed en zo bijzonder hoe ze het al die dieren aangeleerd krijgen ( Baco had namelijk gewoon gedaan waar die zelf zin in had gehad hihi).
Donderdag en vrijdag zijn we naar Universal Orlando geweest, namelijk Island of adventure en Universal Studio's. Waarbij Universal Studio's enigszins tegenviel, was Island of adventure erg leuk. Daarbij hadden we erg zonnig weer donderdags waardoor we besloten direct een waterattractie te doen. Haha we zijn nog nooit zo nat geworden met een waterachtbaan, we warenvan top tot teen helemaal doorweekt, inclusief onze schoenen. Nadat we onze kleding hadden uitgewrongen zat er niks anders op dan lachend naar de volgende attracties te gaan :) Na nogveel meer enge, leuke en misselijkmakende attracties zat ons avontuur er da toch echt op,
Koffers zijn ingepakt en morgen op weg naar huis. Tijd om nu al onze ervaringen en foto's met jullie te delen.

Foto's

31b9c.jpg
31b9c.jpg
Kevinnadia
3b507.jpg
3b507.jpg
Kevinnadia
3b507.jpg
3b507.jpg
Kevinnadia
2c1ad.jpg
2c1ad.jpg
Kevinnadia
2c1ad.jpg
2c1ad.jpg
Kevinnadia
d36e8.jpg
d36e8.jpg
Kevinnadia
d36e8.jpg
d36e8.jpg
Kevinnadia