Florida

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Florida image

Florida

Florida
Verenigde Staten
Laidbackfool

de laatste 2 parken

Na al 2 parken te hebben gehad in Disney was het de beurt aan Disney's Epcot. Met veel verwachting gingen we naar dit park. Dit park bestaat uit een showcase met allemaal verschillende landen en een futuristisch gedeelte. Je merkte dat dit park een stuk verouderd was. Een 3d film van micheal Jackson kwam rechtstreeks uit de jaren 80.
De showcases waren wel heel mooi gemaakt het leek werkelijk of je t ene moment in Japan was, waar een vrouw van een bolletje snoep de mooiste kunstwerken maakte en waar de poppen van pikachu niet ontbreekten, t andere moment liep je in Marokko met een grote bazaar.

S'avonds was er een hele vette vuurwerk show op het water met fonteinen en vuur!

Last but not least! Animal Kingdom,wat een super vet park was dit. Opgedeeld in verschillende continenten liep je door de jungle, vol tempels in azie met geweldige attracties. Een achtbaan die achteruit door de himalaya gaat of een wildwaterbaan waar we echt helemaaaal verzopen in waren! Deze neemt je dwars door Cambodja, de apen zie je overal om je heen.

In Afrika waren er allemaal trommelaars en leek het net of je een echte jeep safari doet. Met echte leeuwen, giraffen olifanten enzo. Ook waren er geweldige shows van Nemo en de Lion King.

Sommige van ons vonden dit het leukste park! Uiteraard s'avonds nog ff lekker gezwommen want volgende dag gaan we een auto huren en hup richting Miami!!