Florida

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Florida image

Florida

Florida
Verenigde Staten
Laidbackfool

op naar disney

Na bijna onze vlucht gemist te hebben omdat de scans zooooooo traag waren kwamen we aan in Orlando. Dat is net ff een andere soort warmte dan New York City.
Veel vochtiger, een beetje zoals in de carribean. Ook ging het zoals in de tropen om 4 uur s'middags verschrikkelijk hard regenen en onweren. Een klappen en bliksem waar je u van zegt.
Maar ach we zaten droog in de taxi naar Wallmart. Even lekker ontbijt spullen halen in deze grote fucking winkel. Niet normaal wat ze daar allemaal verkopen, van fietsen tot plakjes ham. Maar alles moet ook weer in t kwadraat qua grootte. De kleinste cola fles is 2 liter, my kind a thing. Nu snap ik waarom de mensen ook gelijk 400 kilo wegen. Voor bijv 2 liter cola betaal je omgerekend 0,75 eurocent en voor 100gr druiven 5 euro!!! Zo word ik zelfs dik...

De volgende ochtend werd onze eerste echte experience in Disney. Eerst s'ochtends even met Lia en Dion geskypt tijdens het ontbijt waarna we met de bus en boot naar the Magic Kingdom gingen. Dit bekendste Disney park was toch heel anders als in Parijs. Een aantal nieuwe hele vette attracties, zoals de Splash Mountain wat we toch ook wel een hoogtepunt vonden. Ook hebben ze een hele toffe attractie van the little mermaid. Wat dan wel tegenviel was Pirates of the Carribean, die hier niet eens naar beneden gaat en maar heel kort duurt.

Na heel de dag mooi weer te hebben gehad hadden kregen we een wolkbreuk. Een heerlijke tropische bui van 2 uur. maar ondanks dat bleef t heerlijk warm. s'avonds hebben we nog een geweldige vuurwerk show en electrical parade gezien. Morgen gaan we naar the Studios....