Caribische kust malaria

Is er malaria in Caribische kust en wat zijn de malaria gebieden Caribische kust? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Caribische kust, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Caribische kust. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Caribische kust verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Caribische kust om te zien of jouw Caribische kust reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Caribische kust is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Caribische kust

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Caribische kust.  

Informatie over Caribische kust

Beste foto's & tips van Caribische kust

'379043' door moma '379043' door moma

Puerto RicoCaribische kust

Puerto RicoCaribische kust

Tropische...zonsonder

moma

Zonsondergangen blijven een mooi natuurverschijnsel. Deze is gemaakt op Puerto Rico; een bijzonder eiland dat staatsrechtelijk bij de VS hoort, maar daar is op het eiland niets van te merken.

'174254' door Fiekelady '174254' door Fiekelady

Puerto RicoCaribische kust

Puerto RicoCaribische kust

Culebra - I'm in love

Fiekelady

Mmmmm...

'70519' door flygirl '70519' door flygirl

Puerto RicoCaribische kust

Puerto RicoCaribische kust

Palmbomen

flygirl

Liggend op mijn rug was dit het uitzicht!

Laat kaart zien