Mombacho Vulkaan beste reistijd

Het weer in Mombacho Vulkaan

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Mombacho Vulkaan te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Mombacho Vulkaan? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Mombacho Vulkaan

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Mombacho Vulkaan:Vind je een verfrissende bui op zijn tijd geen probleem? Kies dan voor het Mombacho Vulkaananse regenseizoen van mei tot oktober. Geniet je liever onafgebroken van dagen vol warmte en zonneschijn, boek dan je reis in het droge seizoen van november t/m maart. De maanden die je wilt vermijden, tenzij je van bedrukte jungletemperaturen en stofwolken houdt, zijn april en mei.
 

Reisadvies Mombacho Vulkaan: is Mombacho Vulkaan veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
19 juli Bevrijdingsdag, 14 september Slag om San Jacinto, 15 september Onafhankelijkheidsdag.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Mombacho Vulkaan

Beste foto's & tips van Mombacho Vulkaan

'457752' door Zvondenhoff '457752' door Zvondenhoff

NicaraguaMombacho Vulkaan

NicaraguaMombacho Vulkaan

Laguna de Apoyo

Zvondenhoff

Vanaf het dorpje Santa Catarina (ook wel bekend als El Mirador) een uitzicht over Laguna de Apoyo en de grootste vulkaan van Nicaragua : de Mombacho vulkaan.

Laat kaart zien