Corn Eilanden

Op de Corn eilanden kan je heerlijk relaxen op een wit strand of gaan snorkelen, duiken, vissen of zwemmen. Er zijn twee eilanden: Little Corn en Big Corn. Op het eiland Little Corn rijden geen auto’s en het is er lekker rustig. Big Corn is iets drukker en duurder.

Informatie over Corn Eilanden

Beste foto's & tips van Corn Eilanden

'341316' door luca1980 '341316' door luca1980

NicaraguaCorn Eilanden

NicaraguaCorn Eilanden

De turquoise zee van.

luca1980

Het ultieme vakantiegevoel krijg je op Little Corn Island. Dit is een eilandje waar veel backpackers komen, geen auto's rijden en errug laid-back. Luieren en relaxen is het motto, samen met de rasta-bewoners

'540614' door GCoomans '540614' door GCoomans

NicaraguaCorn Eilanden

NicaraguaCorn Eilanden

Little Corn Island

GCoomans

Genoten ten top op Little Corn Island. Wat zijn de mensen er super lief en er hangt een geweldige sfeer! Je vliegt vanuit de hoofdstad van Nicaragua naar Big Corn voor ongeveer 160 euro. Vanuit Big Corn ga met je voor een paar euro naar Little Corn island. Een waar paradijsje! Bij aankomst bij de steiger is er eigenlijk maar 1 pad wat je kan volgen naar alle accomodaties, vaak staan er ook al mensen om je daar mee naar toe te nemen. Er is geen vervoer op het eiland hooguit wat locals op een fiets. Dit mooie stuk paradijs van de foto vind je als je de pad richting baseball veld volgt. Dit veld steek je letterlijk over ( zelfs als ze spelen op zondag ) waar je een smal padje helemaal uit loopt tot je uiteindelijk aan de mooiste kant van het eiland uit komt!

'305748' door rjvandersteur '305748' door rjvandersteur

NicaraguaCorn Eilanden

NicaraguaCorn Eilanden

Afro man

rjvandersteur

Deze man kwam ik tegen tijdens een wandeling op het strand van little corn island. Ik maakte een praatje met hem en vroeg toen of ik hem mocht fotograferen. Ik vind hem prachtig enhij ging er ook speciaal voor zitten. Hij had nog net zijn kapsel in model gebracht. ;-). Trots en parmantig.

Laat kaart zien