Curacao Artikelen & Blogs

Reisnieuws

Cultuur snuiven in Curaçao

Gepubliceerd: 10 dec 2008 0
2009 is uitgeroepen tot Cultuurjaar van Curaçao. Hiermee hoopt Curaçao dat de bevolking trots kan zijn op haar cultuur en dat daarnaast deze unieke cultuur overgebracht kan worden aan de internationale, voornamelijk Nederlandse, bezoekers.
Iedereen is Curaçao
Het thema van het Cultuurjaar is ‘Curaçao is ons en wij zijn Curaçao’. Gedurende 2009 worden er verschillende culturele activiteiten georganiseerd. Je kunt hierbij denken aan activiteiten rondom onderdelen van de Curaçaose cultuur op het gebied van muziek, natuur, historie en literatuur. De maand januari staat natuurlijk helemaal in het teken van het Tumba-festival.

Kom jij ook naar Curaçao?
2009 is dus hét jaar om naar Curaçao te gaan. Je kunt dan naast duiken, relaxen in de zon, winkelen en dansen tot de zon weer opkomt ook nog eens genieten van talloze fantastische activiteiten.

Meer informatie vind je op de website www.kasdikultura.an (deze is helaas alleen in het Papiamento). Vanaf 15 december kun je op deze website het programma voor januari bekijken.

Foto: Willemstad door mprophet.reisreporter.nl
deel dit artikel met je vrienden:
 

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.

Meer Curacao artikelen

Zo bespaar je geld tijdens eilandhoppen

Een eilandentrip kan soms duur uitpakken. Je hebt immers te maken met kosten voor ferry's, andere boottochtjes en de prijzen voor etenswaar liggen ook vaak een stuk hoger. Wij zochten uit hoe je op je volgende eilandentrip honderden euro’s kunt besparen!

Een eilandentrip kan soms duur uitpakken. Je hebt immers te maken met kosten voor ferry's, andere boottochtjes en de prijzen voor etenswaar liggen ook...

De Carribbean - Zo vind je het perfecte eiland

Columbus schreef het als eerste, toen hij in 1492 aankwam bij de Caribische eilanden:‘Ik zag zo veel eilanden dat ik bijna niet kon beslissen naar welk eiland ik als eerstewilde gaan.’ En dat is niet verbazingwekkend. De bekende Caribische eilanden hebbeneen grote aantrekkingskracht, met hun uitgest...

Columbus schreef het als eerste, toen hij in 1492 aankwam bij de Caribische eilanden:‘Ik zag zo veel eilanden dat ik bijna niet kon beslissen naar wel...