Bonaire foto's & tips

Jonge spotted drum

Jonge spotted drum (gemaakt in Bonaire)
Door: Dossie
Foto van een jonge spotted drum tijdens het duiken op Bonaire. Deze jonge vissen hebben mooie lange vinnen (als ze ouder worden dan zijn hun vinnen verhoudingsgewijs een stuk kleiner en hierdoor minder mooi) en zwemmen vooral onder grote koralen. Dankzij hun bewegelijkheid niet altijd makkelijk voor je lens te krijgen.

Info over deze foto met tip

deel dit artikel met je vrienden:
Meer Bonaire inspiratie

Bij Cai liggen hele grote bergen met deze karko schelpen. Ooit door vissers gevangen,een gaatje erin gemaakt, inhoud eruit gehaald en op de berg gegooid. Hie...

>>

Bij Captain Don's Habitat zie je wildlife bijna vanuit je luie stoel. De leguanen bij het terras heb ik al laten zien, de onderwaterwereld is niet te beschri...

>>

Het lijkt op het eerste gezicht wat ingewikkeld zo, maar deze twee staan toch echt gewoon naast elkaar.... Nabij Slagbaai NP.

>>

6 reacties bij foto met tip "Jonge spotted drum"

jcooink

Door: jcooink • Geplaatst op

Top!

LPtje

Door: LPtje • Geplaatst op

Bijzonder

Nrique

Door: Nrique • Geplaatst op

Ik geef je 5*. Het is zo ontzettend lastig om een juvenile spotted drum scherp op de foto te krijgen. Bovendien zitten ze altijd op de meest onmogelijke plekjes onder iets verstopt, dus je hebt em er erg mooi voor gekregen.

Jurre

Door: Jurre • Geplaatst op

Inderdaad geod gelukt om hem in zn geheel op de plaat te krijgen. Veel te beweeglijk normaal gesproken en van flitsers houden ze ook al niet. Geduld hebben en een beetje geluk, nietwaar?

Mirellawognum

Door: Mirellawognum • Geplaatst op

Leuke foto, zijn idd leuke, kleine visjes.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.