Nederlandse Antillen stekker

Nederlandse Antillen – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Nederlandse Antillen, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Nederlandse Antillen gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Nederlandse Antillen gebruikt kunnen worden zijn : Type A, B en F
Stekker A
Stekker B
Stekker F

Informatie over Nederlandse Antillen

'315412' door JannavEek '315412' door JannavEek

Nederlandse AntillenSt. Eustatius

Nederlandse AntillenSt. Eustatius

in de kerkbanken

Als liefhebber van gospelmuziek bezoek ik op het eiland Sint Eustatius op een zondagmorgen een Methodisten Kerk. Het is een wervelende dienst met enthousiaste muziek en zang. Tijdens het rustige deel kijk ik rond voor mooie foto's. Vooraf gevraagd of fotograferen mag uiteraard. En dat mocht. Voor mij in de kerkbanken zitten enkele kinderen, voor wie lang stil blijven zitten niet meevalt. En zo heb ik mijn mooiste foto direct al, precies voor me zitten. De blik van de jongen omhoog naar de ramen is magisch.

'457191' door dennisenroel '457191' door dennisenroel

Nederlandse AntillenCuracao

Nederlandse AntillenCuracao

Mister Lagun

Stomverbaasd waren we toen we 'gewoon' gingen lunchen op het prachtige klifterras van Playa Lagun. Er bleek een soort schoonheidswedstrijd aan de gang voor leguanen. De een poseerde nog harder dan de ander. Hoewel ze allemaal erg mooi waren, was dit onmiskenbaar 'Mister Lagun'.

'552923' door silly '552923' door silly

Nederlandse AntillenSint Maarten

Nederlandse AntillenSint Maarten

Rotary flat point

Een prachtig uitzicht heb je vanaf

Bekijk alle Nederlandse Antillen foto's en tips