Curacao

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Jurassic World

Curacao,
Nederlandse Antillen


Ondertussen zal het de meeste RR’(st)res niet zijn ontgaan, maar ik ben een echte filmfanaat. Één van de films waar ik heel erg naar uit uitkijk is Jurassic World... nee geen Jurrassic Park, maar World. Het verhaal speelt zich 22 jaar na de gebeurtenissen in de eerste film af.

Jurassic World is een zeer bekend en goed draaiend themapark. De inrichting is zeer modern gebeurd en het park bevat verscheidene voorstellingen met dino's, attracties en winkels. Het transport in het park gebeurt per monorail. Als aanvulling voor het park wordt een nieuwe dinosaurus ontwikkeld door middel van DNA te mengen van verschillende dieren en dino's. De mutant, die beschikt over DNA van tyrannosaurussen, velociraptors, zeekatten en slangen, breekt echter los en valt iedereen in het park aan. (bron: Wikipedia)

Normaliter zou ik (bijna) vooraan in de rij staan voor een entreekaartje, voor een parkbezoek. Echter, dit is nog toekomstmuziek en voor het moment moet ik het doen met hun nakomelingen. Deze troffen Eefje en ik aan bij een piepklein strandje richting Westpunt op Curaçao.

Bekijk de trailer: http://www.youtube.com/watch?v=RFinNxS5KN4