Bonaire

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Bonaire image

Bonchi business op Bonaire

Bonaire
Nederlandse Antillen
Kimalderden

Bonchi business op Bonaire

Bonchi Business op Bonaire

Lang verwacht en toch gekomen; de sleutel van ons nieuwe huis in Bonaire. We stonden tweeenhalf jaar geleden op een klif aan zee, azuurblauwe golven klotsten omhoog, de spray gaf verkoeling. Op deze ruige kustlijn pal aan zee werd ons huis getekend. Door wie? Door Piet Boon. Who Mister Been? Er zijn veel grappige verbasteringen te maken van Boon en op Bonaire wordt het Bonchi vandaar Bonchi Business op Bonaire. Bonaire is een heerlijk Antilliaans eiland waar een no fuzz no buzz mentaliteit heerst. Kralendijk is de hoofdstad en dat is meer de zonnige zuster van Rijsenhout (mijn hometown in NL) dan een heuze hoofdstad. Klinkt erg sleepy wellicht maar dat is juist de charme. Meer dan je short en zongebleekt Tshirt en zonnebril in je 'coupe waai' heb je niet nodig.

Dus terug naar ons huis; super plek in combi met onze favoriete architect moet garant staan voor succes. En dat is meer dan waar gebleken. Hadden wij twijfels dan? Eerlijk gezegd niet echt. Geduld was meer hetgeen er bij ons ontbrak. Maar nu het af is is dat het meer dan waard geweest. Donker aubergine, levergrijs, teak en bamboo, spierwitte muren en vooral heel veel beton. En de cherry on the cake blijkt de styling van Karin, de dushi van Piet. Het zijn haar woorden, dat het een feestje is om een huis aan te kleden en dat blijkt meer dan waar.

Ons huis hebben wij Karibuni gedoopt. En het goede nieuws is dat het ook te huur is! In Nederland gaat dat vanzelfsprekend via het ATP Select label gebeuren!

Eerdaags gaat de nieuwe website live waarop al deze mooie Boon locaties op Bonaire te vinden zijn.
Wordt vervolgd....

Maar mocht je in de tussentijd al gegadigden hebben? Laat het me dan even weten dan zorgen we dat we een mooie beschrijving sturen inclusief foto's. (De hele zomer is het huis namelijk nog vrij...)


Foto's

cb990.jpg
cb990.jpg
Kimalderden
84146.jpg
84146.jpg
Kimalderden

Laat een reactie achter

Er zijn nog geen reacties achter gelaten.