Yucatan

Freewheeling concept Mexico

Freewheeling concept Mexico
Foto door : lsteentjes
De meeste door reisorganisaties aangeboden flydrives in Mexico gaan direct van Cancun naar Merida, op 5 uur rijden. Een bezoek aan de Mayaruïne Chichen-Itza wordt dan even tussendoor gedaan, liefst op het heetst van de dag, Als je weinig tijd hebt, alle nachten op locatie gereserveerd wilt hebben of de dagafstanden tussen de verschillende bezienswaardigheden te groot vindt om alles rustig te bekijken, kun je kiezen voor het Freewheeling-concept. Hierbij kun je zelf je route samenstellen en beslissen waar en hoe lang je ergens overnacht. Je hebt de keuze tussen alle toeristische plaatsen in heel Mexico. De agent in Mexico boekt dan de hotels – 3 tot 5 sterren – en maakt een complete routebeschrijving in het Nederlands inclusief stadsplattegronden en dit slechts voor 30 euro per persoon per nacht. Wij vonden het een ideale manier om dit land per auto te ontdekken. De dagafstanden hebben we bewust laag gehouden, zodat we ruim de tijd hadden bij elke bezienswaardigheid.
0
4

Info over deze foto met tip

Reisreporter
Aantal keer bekeken
84
Geplaatst op
30 Dec 2014
Land
Bestemming
Categorie
Vervoer
Laat kaart zien
 

4 reactie(s) bij "Freewheeling concept Mexico"

 • profile image comment

  Klinkt als een goed alternatief!

  Door Bowral • geplaatst op 2015-01-01 11:41:18
 • profile image comment

  De wereld is weer terug bij af. Toen ik in 1984 naar Mexico ging was ik slechts gewapend met een retourticket van KLM en een huurcontract van Avis. Dat was pas freewheelen. Geen internet toen en in Mexico soms dagenlang geen telefoon.....

  Door pkoelewijn • geplaatst op 2014-12-31 14:53:03
 • profile image comment

  Dankjewel voor je tip! Wij gaan in maart naar Mexico en wilden de afstanden afleggen met het openbaar vervoer (de ADO-bussen) maar dit concept lijkt me ook wel wat!

  Door reismicrobe • geplaatst op 2014-12-31 10:53:27
 • profile image comment

  Uitstekende tip. Zo kun je toch je eigen tempo bepalen.

  Door corriedewinter • geplaatst op 2014-12-30 17:18:54

Laat een reactie achter

log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.