Westkust Mexico stekker

Westkust Mexico – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Westkust Mexico, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Westkust Mexico gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Westkust Mexico

Beste foto's & tips van Westkust Mexico

'504969' door Lione Kolsteren '504969' door Lione Kolsteren

MexicoWestkust Mexico

MexicoWestkust Mexico

Got you!

Lione Kolsteren

Soms moet je veel moeite doen voor een foto en ook nog eens heel wat porties geluk hebben. Balancerend zo ongeveer tussen de reling en het raamkozijn van de kajuit, mijn echtgenoot die me aan mijn bikinibroekje vasthield en het schip dat flink heen en weer ging over enorme golven. Dan moet je nog door een zoeker speuren en precies inschatten waar een walvis zou kunnen bovenkomen. En dan heb je ongeveer 2 seconden. Got you!!!!!

'282892' door Rsteeghs '282892' door Rsteeghs

MexicoWestkust Mexico

MexicoWestkust Mexico

Donderend water

Rsteeghs

Puerto Escondido is een geweldige surfplek. De golven kunnen soms meterhoog worden en donderen met veel geweld naar beneden. Heel gaaf om te zien, dat watergeweld! Geoefende surfers kunnen zich helemaal uitleven. Beginnelingen kunnen beter aan de kant blijven…

'514503' door neretslok '514503' door neretslok

MexicoWestkust Mexico

MexicoWestkust Mexico

Naar Mexico

neretslok

Binnenkort vertrek ik maar eens naar Mexico, nee, dit is geen vroegtijdige onthulling over de Reisreporter van 2015, maar een zelf georganiseerde roadtrip :-). We waren er eerder in 2013, aan de westkust. Dit is San Sebastian del Oeste, een mooi koloniaal kleurrijk stadje, in de staat Jalisco. Helaas is die staat ook al op de lijst onveilige gebieden gekomen, voornamelijk omdat drugsstad Guadalajara in die staat ligt, de 2e stad van Mexico. Hopelijk hebben wij een veilige reis, maar eigenlijk heb ik daar wel vertrouwen in.

Laat kaart zien