Playa del Carmen

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Playa del Carmen image

Stage Playa del Carmen

Playa del Carmen
Mexico
Seb86

Stage Playa del Carmen

Ik heb een prachtige tijd gehad in Playa del Carmen waar ik voor mijn stage 8 maanden ben geweest. In het begin was het allemaal genieten van de toeristen droom en kende ik natuurlijk nog weinig van het gebied maar als je hier een tijdje zit leer je al snel anders kijken naar de dingen die er om je heen gebeuren, vrij logisch als je er ook woont natuurlijk.

Voor iedereen die erheen gaat heb ik een flinke stapel tips, waar je wel en niet heen moet gaan, hoe je de hoge commissies kunt ontwijken die vrijwel bij iedere tour 50 % of meer bedragen. Sowieso moet je zeker naar Tulum gaan, dit is het nog "ongerepte" natuur gedeelte van de "riviera Maya" zoals de kuststreek hier word genoemd.
Vergeet in ieder geval niet naar Rio Secreto te gaan, ik heb hier voor mijn stage gewerkt en dit is echt een unieke beleving die je niet mag missen. Hierbij ga je de rivieren die zich allemaal in de ondergrondse grotten systeem bevinden in met een wetsuit, helm en lampje. een compleet andere wereld die enorm de moeite waard is.

Neem gerust contact op voor vragen als jullie deze kant op gaan, en als je gaat wens ik iedereen alvast een hele mooie tijd toe. Enjoy!