Mexico City

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Hallo G bel mijn moeder

Mexico City,
Mexico


Lopend door Mexico city kom ik bij een omsloten kinderspeelplaats uit. Omdat er op de buitenmuur prachtige schilderingen stonden wilde ik de binnenmuren ook zien.
Deze trof mij wel even. Even de moeders en natuurlijk ook de vaders er op duiden dat ze hier met hun kinderen zijn en niet om met hun apps te spelen.
Het was een pracht van een speelplek helemaal en ook nog vol met de mooiste tekeningen alleen daarvoor wil hier al komen zitten en genieten. Maar dat het ook hier nodig is om de ouders te laten weten waarom ze hier zijn komt wel even binnen. Zelf ben ik niet zo van de mobile eenheid maar om mij heen zie ik het steeds meer, het menen dat je zonder niet bestaat. Nou mensen ik heb nieuws, 3 weken zonder gaat heel goed, je beleefd je wereld nog veel intenser dan met. Hoewel je overal waar je komt erop gewezen wordt dat digitaal aanwezig zijn kan. Overal borden met wifiplek of koop hier je mb s enz. Heerlijk op vakantie en minimaal digitaal aanwezig, zalig. Deze tekening is +/- 3 hoog en 7 meter lang.