Isla Holbox beste reistijd

Het weer in Yucatan - Isla Holbox

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Yucatan - Isla Holbox te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Yucatan - Isla Holbox? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Yucatan - Isla Holbox

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Yucatan - Isla Holbox:Reisadvies
Voor Yucatan - Isla Holbox geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
5 februari Dag van de Grondwet, 16 september Onafhankelijkheidsdag, 2 november Festival Dia de los Muertos, 12 december Dag van Onze-Lieve-Vrouw van Guadalupe.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Isla Holbox

Beste foto's & tips van Isla Holbox

'379579' door seb86 '379579' door seb86

MexicoIsla Holbox

MexicoIsla Holbox

Waterplons voor...zon

seb86

Mooi shot van een plons na een gooien van een grote steen waarbij de spetters door de waterwant heen schieten en daarbij mooie kringen achterlaten op de muur van water. Dit allemaal bij het mooie licht van een zonsondergang

'490285' door robgreeve '490285' door robgreeve

MexicoIsla Holbox

MexicoIsla Holbox

Doorkijk

robgreeve

Tijdens een excursie naar Isla Holbox, hebben we een tussenstop gemaakt. Met een bootje kwamen aan bij een steiger. Via deze steiger kwamen we in een mangrove bos. Verder op in dit bos had je een natuurlijke Cenote. Hier was de Cenote een poel/bron waar het water door de poreuze grond naar de oppervlakte stroomt en zo naar zee. Een Cenote kan ook een ondergrondse rivier zijn. Yucatan is bekend om de vele Cenote.

'493534' door robgreeve '493534' door robgreeve

MexicoIsla Holbox

MexicoIsla Holbox

Slaapplek

robgreeve

Op Isla Holbox kwamen we deze hangmatten tegen. Wie zou daar nou niet in willen liggen. Je voelt je echt in het paradijs. Heerlijk wegdommelen en een uurtje later weer wakker worden.

Laat kaart zien