| 9.0 / 10 (1 reviews)

Chiapas en Tabasco Malaria

Is er malaria in Chiapas en Tabasco en wat zijn de malaria gebieden Chiapas en Tabasco? Dit is belangrijk om te weten want malaria is een ernstige infectieziekte die in grote delen van Afrika, Azie en Zuid-Amerika voorkomt. Ga je naar Chiapas en Tabasco, dan is het belangrijk je op de hoogte te stellen van het actuele advies malaria Chiapas en Tabasco. Het malaria advies kan van gebied tot gebied in Chiapas en Tabasco verschillen en veel landen hebben een malaria seizoen. Bekijk de malaria kaarten Chiapas en Tabasco om te zien of jouw Chiapas en Tabasco reis zich afspeelt in een gebied waar malaria voorkomt. In sommige landen zijn malariamuggen resistent voor bepaalde malariamedicijnen.

Bescherm je tegen malaria

Belangrijk is te weten dat malariamuggen steken van zonsondergang tot zonsopgang. Draag daarom ’s avonds altijd kleding die je armen en benen bedekken. Smeer op onbedekte lichaamsdelen muggenwerende middelen zoals DEET en slaap ’s nachts onder een met antimuggenmiddel geïmpregneerde muggennet. Vertrouw niet klakkeloos op de klamboe die al in je kamer hangt. Beter is om er zelf een mee te nemen. Zie hier goede voordelige klamboes. Welke malariamedicijnen tegen malariaparasieten je moet slikken hangt af van de bestemming. Grofweg zijn er drie te onderscheiden: Malarone, Lariam en Paludrine. Voor het beste malaria advies Chiapas en Tabasco is het belangrijk om een reizigersgeneeskundig huisarts of een vaccinatiekliniek te contacten.

Actueel malaria advies Chiapas en Tabasco

Zie hier het actuele advies of er malaria voorkomt in Chiapas en Tabasco.  

De beste foto's en tips


Wil jij 1 jaar lang reisinspiratie over de mooiste bestemmingen? Bestel hier 9 nummers Columbus Travel voor € 59 + ontvang een Eastpak-rugzak cadeau (t.w.v. € 60)!
Wil jij 1 jaar lang reisinspiratie over de mooiste bestemmingen? Bestel hier 9 nummers Columbus Travel voor € 59 + ontvang een Eastpak-rugzak cadeau (t.w.v. € 60)!

Praktische informatie