Mexicaanse griep biedt voordeel image
Wilfried

Mexicaanse griep biedt voordeel

Elk nadeel heeft zijn voordeel, zo blijkt ook nu. Wie een vakantie naar Mexico durft te boeken, geniet van goedkope hotels, korting op trips, afgeprijsde vluchten en een garantie van 3 jaar gratis vakantie.

Door de uitbraak van de Mexicaanse griep heeft het toerisme in Mexico het zwaar te verduren. Het griepvirus blijft zich verspreiden, waardoor reizigers het risico te groot vinden om hun vakantie in het Midden-Amerikaanse land door te brengen. Hotels zijn leeg, tours worden gecancelled. Echter, de World Health Organization raadt het reizen naar Mexico niet af.

Risico

Voor wie niet bang is voor een griepvirusje, blijkt juist nu een uitgelezen moment te zijn om te gaan genieten van die schitterende Maya tempels. Vanuit Cancún en de Riviera Maya, twee populaire bestemmingen, is nog geen toerist met het virus thuisgekomen. Het risico lijkt dus gering. Tel daarbij een schat aan ongelooflijke aanbiedingen op en je zou bijna direct het vliegtuig instappen.

Kortingen

Geniet van kortingen tot 40% voor hotelkamers, enorm afgeprijsde excursies en goed betaalbare vluchten. Bellen naar een hotel of voor een excursie levert ook vaak extra voordeel op. Sommige hotels bieden zelfs een garantie van 3 jaar gratis vakantie in het geval het lot toch mocht toeslaan.

Caraiben

Weegt het risico toch te zwaar? Ook het Caribische gebied biedt vele aanbiedingen. De Caribische eilanden worden vaak bezocht nadat men Mexico heeft aangedaan. Daarom hebben deze ook te lijden onder de gevolgen van de varkensgriep. Wil je dus goedkoop op reis, dan is nu de tijd om je kans te grijpen.