Black River Great Morass stekker

Black River Great Morass – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Black River Great Morass, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Black River Great Morass gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

Informatie over Black River Great Morass

Beste foto's & tips van Black River Great Morass

'488999' door RobHoekstra '488999' door RobHoekstra

JamaicaBlack River Great Morass

JamaicaBlack River Great Morass

Gele tandjes

RobHoekstra

Ook in Jamaica leven krokodillen in het wild. Deze "vriendelijke" reus lag te chillen op een aanlegplaats voor een boot aan de Black river. De korokdillen in Jamaica zijn bedreigd en de Great Morass in hun grootste toevluchtsoord. Deze soort schijnt trouwens een van de minst agressieve te zijn en is met een bootje tot heel dichtbij te benaderen.

'450423' door Eefje1981 '450423' door Eefje1981

JamaicaBlack River Great Morass

JamaicaBlack River Great Morass

Mangrove's Black Rive

Eefje1981

Totdat men erachter kwam dat de Rio Minho met zijn 92,8 kilometer de langste rivier op Jamaica is, werd gedacht dat deze titel de Black River (53,4 kilometer) toebehoorde. Je kunt er veel vogels vinden en ook krokodillen.

'438752' door FKlaver '438752' door FKlaver

JamaicaBlack River Great Morass

JamaicaBlack River Great Morass

There is hope

FKlaver

'There is hope'. Dat geldt zelfs voor deze bootjes aan de oever van de Black River. Ze zijn nog steeds in gebruik, hoewel toeristen zich er niet in wagen. „Bewaking" is er wel.

Laat kaart zien