Zuid Haiti beste reistijd

Het weer in Zuid Haïti

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Zuid Haïti te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Zuid Haïti? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Zuid Haïti

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Haïti:November tot maart geldt als de beste reisperiode voor Haïti, maar het hangt er een beetje van af waar je heen wilt. Houdt het regenseizoen op in het noorden (oktober tot mei), dan beginnen de buien in het zuiden (mei tot oktober). Voor Haïti geldt een negatief reisadvies (november 2009). Wie liever geen orkanen ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september.


Reisadvies
Voor Haïti geldt een negatief reisadvies.

Feestdagen
1 januari Onafhankelijkheidsdag, 17 oktober Dessalines Dag, 18 november Slag bij Vertières.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement

 

Informatie over Zuid Haiti

Laat kaart zien