Haïti stekker

Haïti – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Haïti, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Haïti gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Haïti gebruikt kunnen worden zijn : Type A en B
Stekker A
Stekker B

Informatie over Haïti

'395654' door RReintjes '395654' door RReintjes

HaïtiNoord Haiti

HaïtiNoord Haiti

Moment suprème

Voor veel mensen wellicht "shocking"maar dit is voodoo, en geloof het of niet of niet ik houd van het vastleggen van momenten, dit is in mijn ogen goed gelukt.

'405006' door Mary54 '405006' door Mary54

HaïtiNoord Haiti

HaïtiNoord Haiti

Benzine verkoop

In dit straatje voor zover je het een straatje kan noemen, is het zogeheten benzinestation je kunt het alleen in flessen kopen waar ze het vandaan hadden mag joost weten we zijn er nooit een echt station tegen gekomen, hier was het echt een smerige bedoening!

'405617' door RReintjes '405617' door RReintjes

HaïtiNoord Haiti

HaïtiNoord Haiti

De hoofdweg

Vanaf de grensplaats Ouanaminthe, pakten wij de weg naar Liberté, daar de hoofdweg op naar Cap Haïtien. Nou als dit de hoofdweg is dan wil je niet weten wat een B-weg daar is. Rakelings passerden auto's je, zoals deze volgepakte bus. Nu begreep ik alle goddelijke teksten op die auto's beter.

Bekijk alle Haïti foto's en tips