Bocas del Polochic beste reistijd

Het weer in Bocas del Polochic

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Bocas del Polochic te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Bocas del Polochic? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Bocas del Polochic

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Bocas del Polochic:Wie zich niet laat afschrikken door een heftige stortbui gevolgd door een strak blauwe lucht, ontdekt Bocas del Polochic tijdens het regenseizoen tussen mei en september. Onaangenamer is in deze tijd de verstikkende hitte in het kustgebied. Wil je zowel van de hooglanden als van de kust optimaal genieten, vertrek dan tussen november en april.


Reisadvies Bocas del Polochic: is Bocas del Polochic veilig?
Check de website van het ministerie van Buitenlandse Zaken voor een actueel reisadvies en specifieke veiligheidsrisico’s.


Feestdagen
30 juni Dag van het Leger, 15 september Onafhankelijkheidsdag, 20 oktober Dag van de Revolutie.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Neem een Columbus Travel abonnement en ontvang gratis de Columbus Reisplanner t.w.v. € 12,95.  

 

Informatie over Bocas del Polochic

Laat kaart zien