Guadeloupe stekker

Guadeloupe – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar Guadeloupe, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in Guadeloupe gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in Guadeloupe gebruikt kunnen worden zijn : Type C, D en E
Stekker C
Stekker D
Stekker E

Informatie over Guadeloupe

'379086' door Roelvandersman '379086' door Roelvandersman

GuadeloupeBasse-Terre

GuadeloupeBasse-Terre

King of the world

Mijn favoriete reptiel blijft toch de leguaan! wat een topbeest, helemaal als hij lekker in het zonnetje ligt en met z'n hoofd gaat schudden, maar dat doet hij blijkbaar alleen om af te schrikken (ziet er een beetje lomp uit). Dus bang wordt je er niet van. Deze trotse leguaan liet me behoorlijk dichtbij voor deze foto!

'488784' door gekkofan '488784' door gekkofan

GuadeloupeGrande-Terre

GuadeloupeGrande-Terre

Picknick op het stran

Guadeloupe Grande Terre gemeente Gosier op een mooi week-end zoals overal op de Franse Antillen is zondag de dag van de familie-picknick.Heel de familie samen . Alle vrouwen bereiden een deel van de maaltijd. De mannen zorgen voor de ti-punch een rum met rietsuiker en limoen.Dolle pret.

'1050244' door Stan de Haas Fotografie '1050244' door Stan de Haas Fotografie

GuadeloupeGrande-Terre

GuadeloupeGrande-Terre

La Caravelle beach in

Guadeloupe is een archipel van eilanden in de Caraïben die behoort tot Frankrijk en tot de Kleine Antillen worden gerekend. Het hoofdeiland Guadeloupe bestaat uit Basse-Terre en Grande-Terre. Tot nu toe is Guadeloupe nog vrij onbekend bij de Nederlandse toerist. De eilanden van Guadeloupe zijn stuk voor stuk parels met hagelwitte stranden, wuivende palmen en kristalhelder water. De lokale rum is werkelijk heerlijk en de creoolse keuken is niet te versmaden. Voor mij was het mooiste strand La Caravelle beach bij ClubMed. De palmen staan verspreid over het gehele strand waarbij je het ideale vakantiegevoel krijgt. Hier is het niet moeilijke om een mooie foto te maken..

Bekijk alle Guadeloupe foto's en tips