Saint George's image

Saint George's


Beste reistijd

Saint George's
Grenada
Rodeparaplu

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Saint George's

Het weer in Saint George's

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor Saint George's te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in Saint George's? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor Saint George's

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in Grenada:De beste reistijd voor Grenada is januari t/m april. Het regenseizoen op deze eilandenband in de Caribische Zee valt tussen juni en november. Naast korte maar heftige stortbuien ‘trotseer’ je van juni tot en met augustus ook nog eens temperaturen van ver in de dertig graden. Voor geslaagd eilandhoppen kies je voor een vertrek tussen eind december en april. Wie liever geen orkanen ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september