El Salvador stekker

El Salvador – welke stekker heb je nodig?

Ga je op reis naar El Salvador, dan is het goed vooraf te checken welke stekkers in El Salvador gebruikt kunnen worden voor het stopcontact. En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in Nederland, waardoor je je meegebrachte apparatuur niet zou kunnen gebruiken. Vaak is het daarom onvermijdelijk om een verloopstekker of een wereldstekker (waarmee je in de meeste landen uit de voeten kunt) te kopen. Ons advies: als je meerdere reizen maakt, koop meteen een goede wereldstekker. Dan ben je klaar voor al je reizen want overal in de wereld zijn andere stopcontacten, en je apparatuur heeft toch electriciteit nodig.

De stekker(s) die in El Salvador gebruikt kunnen worden zijn : Type A, B, C, D, E, F, I, J, K en L
Stekker A
Stekker B
Stekker C
Stekker D
Stekker E
Stekker F
Stekker I
Stekker J
Stekker K
Stekker L

Informatie over El Salvador

'314091' door Cobinho '314091' door Cobinho

El SalvadorWest El Salvador

El SalvadorWest El Salvador

Wat gebeurt er toch..

Reeds eerder plaatste ik foto's van gedenkplaats van het Bloedbad van El Mozote. Tijdens het bezoeken van het dorpje hield dit oude baasje ons steeds goed in de gaten, checkend of wij wie de gepaste respect zouden toonden voor wat er in het verleden was gebeurd.

'457598' door CBurgstad '457598' door CBurgstad

El SalvadorSan Salvador

El SalvadorSan Salvador

Lago Suchitlan

Vanuit het lieflijke plaatsje Suchitoto maken we een boottocht van een aantal uur over het nabij gelegen Lago Suchitlan. Een prachtige tocht waarbij we heel veel verschillende vogels te zien krijgen en er ook heel dichtbij kunnen komen.

'522356' door hestermaasdam '522356' door hestermaasdam

El SalvadorSan Salvador omgeving

El SalvadorSan Salvador omgeving

Suchitoto

Suchitoto ligt in El Salvador 47 km. ten noorden van de hoofdstad San Salvador, heeft mooie keienstraatjes, bont gekleurde huisjes. Deze man heeft een goed plekje voor de deur en kan zo de straat uit kijken.

Bekijk alle El Salvador foto's en tips