La Union beste reistijd

Het weer in La Union

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor La Union te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in La Union? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor La Union

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in La Union:De beste reistijd voor La Union is november t/m februari. La Union ontdek je het beste tussen november en maart. Heb je voor je vertrek in december of rond de paasdagen niet gereserveerd, dan is vanwege de drukte de kans groot dat je op het strand moet slapen.


Reisadvies
Voor La Union geldt een positief reisadvies.

Feestdagen
1 tot 7 augustus La Union del Mundo Festival, 15 september Onafhankelijkheidsdag, 12 oktober Dia de la Raza.

Alle beste reistijden in handige pocket
Wil je te allen tijde op de hoogte zijn van de beste reistijden van alle landen wereldwijd? Dan kun je niet zonder de supercompacte Columbus Reisplannerpocket. Hierin vind je de beste reistijd per land, de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, wanneer het regenseizoen valt, wanneer het warm en koud is en wanneer de feestdagen vallen. Zo heb je de wereldwijde weersverwachting in je broekzak! Koop de Columbus Reisplanner voor € 12,95 of krijg deze gratis bij een abonnement.

Informatie over La Union

Beste foto's & tips van La Union

'162714' door sven '162714' door sven

El SalvadorLa Union

El SalvadorLa Union

Per vissersboot van L

sven

Aankomst in Nicaragua...

Laat kaart zien