Grensgebied met Haiti image
Grensgebied met Haiti image Grensgebied met Haiti image

Grensgebied met Haiti

Beste reistijd

Grensgebied met Haiti
Dominicaanse Republiek
Deute012

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Wanneer kan ik het beste reizen naar Grensgebied met Haiti

Het weer in het grensgebied met Haïti

Of je nu op zoek bent naar cultuur, een bijzondere verre reis of juist een actieve vakantie in de planning hebt: op reis wil je goed weer.  Daarom is het handig om vooraf het actuele vooruitzicht voor het grensgebied met Haïti te bekijken om niet overvallen te worden door slechte weersomstandigheden.
Wil je weten wat het klimaat en de weersverwachting is in het grensgebied met Haïti? Hieronder vind je de gemiddelde temperatuur en neerslag per maand, zodat je weet of je moet rekenen op regen of zonneschijn. Zo ga je altijd voorbereid op reis. 
 

Beste reistijd voor het grensgebied met Haïti

* De oranje vlakjes geven de beste reistijd weer

 

 De gemiddelde temperatuur en neerslag in de Noord-Dominicaanse Republiek:De beste reistijd voor de Dominicaanse Republiek is januari t/m april. Over de temperatuur heb je in de Dominicaanse Republiek nooit te klagen. Het is alleen de regen die een zonovergoten vakantie tussen mei en november, vooral in het noorden, in de weg staat. Wie liever geen Georges of David (de grootste orkanen die de republiek troffen) ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september. Wie liever geen orkanen ontmoet, vermijdt de maanden augustus en september.