Portsmouth

Portsmouth is de voormalige hoofdstad en met ongeveer 3000 inwoners de tweede stad van Portsmouth. De plaats ligt aan de Indian River in het noorden van het eiland en maakt deel uit van parish Saint John. De stranden in Portsmouth zijn een beetje donkerbruin door het vulkanisch gesteente, maar wel echt zand en niet overal kiezels zoals in Soufriere bay in het zuiden.

Informatie over Portsmouth

Beste foto's & tips van Portsmouth

'298025' door corneliev '298025' door corneliev

DominicaPortsmouth

DominicaPortsmouth

Exotische planten

corneliev

geen idee welke maar bijzondere en prachtige tropische bloemen en planten overal zoals deze. oh, is dit niet genoeg woorden???? ik heb er niet meer over te vertellen!!

'298030' door corneliev '298030' door corneliev

DominicaPortsmouth

DominicaPortsmouth

Indian River

corneliev

Een beetje een tourist trap, deze Indian River trip, maar toch de moeite waard vanwege de serene sfeer en stilte, melkachtige blauwe water en idee dat je langzaam steeds verder het moeras in doordringt... Je moet een 'officiele' riverguide betalen en een officieel toegangsbewijs van het Nationaal park kopen, beetje opgeklopt allemaal maar anders kom je er niet. Op een bepaald punt is een scene opgenomen uit een van de Pirates of the Carribbean films, daarom een toeristentrekker? zie de andere twee foto's.

'298046' door corneliev '298046' door corneliev

DominicaPortsmouth

DominicaPortsmouth

Tropische flora

corneliev

Wederom geen idee welke bijzondere plantensoort mij hier nu weer aankijkt maar wel prachtig al die bloemen die hier maar gewoon staan te groeien en bloeien...

Laat kaart zien