Holguín

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Holguín image

"where is your other child??!!"

Holguín
Cuba
Kuiken

"where is your other child??!!"

Na een heerlijk zonnig en luie vakantie aan de kust van Cuba, was het tijd om weer naar huis te vertrekken. Samen met man en dochter waren we terug op het vliegveld. We mochten als gezin niet bij elkaar staan tijdens de paspoort controle. Mijn man ging als eerste en ik stond er op om samen met mijn dochter door de douane te gaan. Dat mocht uiteindelijk, maar ja toen werd het wat ingewikkeld.
"Where is your other child?" Ik denk dat ik erg onnozel heb gekeken want hij bleef maar vragen waar mijn tweede kind was. Hoezo ander kind? ik heb er één en die staat naast mij. "no,no, you have two children!!, where is your seccond child?" OK dit was dus echt een probleem.
Wat bleek, bij binnen komst had de douane beambte opgeschreven dat ik met 2 kinderen het land in kwam, ik heb nooit naar het formulier gekeken dat in mijn paspoort zat.
"I will call the supervisor", goed idee! En daar gingen we weer.......... "where is your other child?, where is your seccond child?" Na ongeveer een half uur had ik de heren overtuigd dat ik echt niet een kind in Cuba had achtergelaten en dat er ws een foutje bij het opschrijven was gemaakt. Kreeg het wel een beetje warm (en het was daar al heet), want ja het is natuurlijk wel in Cuba waar dit gebeurt, je weet maar nooit.