Westkust Costa Rica reisblogs

Life is a beach!

BiancaRamon is er nu(tot 15 apr 2012) Gepost op 03 apr 120 reacties

Helaas, helaas de rit van Orosi naar Dominical werd vooral gedomineert door mist en regen. Helaas omdat deze rit onder betere omstandigheden een prachtige rit moet zijn als je tenmisnte niet 50 minuten achter een langzame vrachtwagen aan moet rijden.

Dominical is ook weer een plek waar we wel wat langer hadden willen blijven. Chilled out vibe met overal surfers die hun eigen lyfestyle aanhangen. Nu zijn wij meer duikers maar de lifestyle komt overeen. Zand, zee, fun en goedkoop bier. Voor de surfers onder ons: de golfen schijnen hier subliem te zijn! Het dorp is wat wij noemen gezellig met overal leuke open air barren en restaurants en overal zandpaden.

Vanuit Dominical bezochten wij Nationaal Park Marino Ballena. Een absolute aanrader! Prachtige wilde kust met mooie stranden waar de jungle zo op eindigt en.... helemaal voor jou alleen! Heerlijk wandelen voor kilometers en tot slot nog even snorkelen. Bijkomend plus punt van dit park is dat je vanaf het strand dolfijnen en bultruggen kan spotten. Wij hebben ze niet gezien maar dat mocht de pret niet drukken!

Voor wandelaars, rustzoekers en strandliefhebbers is dit een nummer 1 bestemming! Het stomme is (en voor ons is dit het geluk) dat nog niet veel touristen dit park aan doen. Doe er je voordeel mee!

BiancaRamon Positie 914 (160 p.) Lid sinds 26-02-2010 Foto's en tips: 101 Blogs: 36 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Op zoek naar papagaaien op de rio Tambopata.
0 2
Gepost op 31 oktober
Peru Jungle
Cusco en de sacred valley.
0 0
Gepost op 27 oktober
Peru Cusco provincie
Voor en tegenspoed in Peru.
0 1
Gepost op 11 oktober
Peru

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.