San Jose reisblogs

28 April 2009 trip around the world Part 2!

Traveltammy bereidt zich voor Gepost op 09 apr 094 reacties

28 April is het dan eindelijk zover. Dan neemt trip around the world Part 2 plaats.

Part 1 was me eerste 3 maandelijkse alleen rondreis door Australie, waar ik de 1e 4 dagen opgetrokken ben met een organisatie en waarna je daarna op jezelf bent aangewezen.
Voor mij een enorme uitdaging aangezien ik vroeger niet bepaald een onafhankelijk type was.
Voor die reis had ik 3 maanden onbetaald verlof aangevraagd op me toenmalige doodsimpele 8 tot half 5 baan.
Waarna ik trouw na 3 maanden terugkeerde en ik geuren en kleuren kwam vertellen hoe geweldig het is om alleen te reizen, mensen uit alle culturen en afkomsten te ontmoeten, de mooiste natuurgebieden te zien, en tenslotte jezelf veel beter leren kennen. Waar ik bang voor was voordat ik op reis ging gebeurde niet. Ik bedacht me vantevoren mocht ik last van heimwee krijgen, en het niet meer zien zitten dan ben je niet zomaar omgekeerd. Maar op het moment dat ik alleen op Schiphol de gate doorliep was dat gevoel al compleet weg. Wat een avontuur! Het kon voor mij die 3 maanden niet op.
Dus je begrijpt als je dan terugkeert naar je dagelijks "sleur" dat dat al snel gaat vervelen. Oftewel dat was het moment dat ik me realiseerde dat ik was aangestoken door een virus, het greep me en laat me nooit meer los. Het Reisvirus!

Eenmaal aan de gang bij me baan, had ik het na een half jaar wel gezien. Maar ja wat ga je dan doen, ik woon nog thuis, ik heb een leuk inkomen. Dat reizen dat houd me wel bezig. Tot op een dag me moeder zei(alsof het uit het niets kwam, maar ook zeker niet onverwacgt): "Zeg Tamara waarom ga je niet weer op reis?".
Ik dacht, maar dat is een goed idee! Dus vanaf die tijd begon ik te plannen welke plekken wil ik zeker aandoen, hoe lang wil ik weg, wat heb ik er voor over.
Wat ik er voor over heb is, dat ik me baan op heb gezegd, me auto verkocht heb, geld gespaard. En gaan!

28 April is de dag! Met 2 tussenstops kom ik dan eindelijk aan in Costa Rica. Dit veelzijdige land spreekt mij zo erg aan. Dus foto's en meerdere blogs zullen zeker volgen. Ook te zien op www.Kilroyblogs.nl.crazytammy

Ciao!Traveltammy Positie 6086 (0 p.) Lid sinds 08-04-2009 Foto's en tips: 28 Blogs: 3 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Costa Rica
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Canada
0 0
Gepost op 22 mei
Nederland Den Bosch
Afgebroken reis
1 4
Gepost op 13 november
Nederland Noord Brabant

Reacties bij deze blog

marionf

Door: marionf • Geplaatst op

Heerlijk!! Gewoon lekker doen wat je hart je ingeeft!! Costa Rica is zo SCHITTEREND! Geniet ervan en een hele fijne tijd!!

Marion

Traveltammy

Door: Traveltammy • Geplaatst op

Bowral, ik ga beginnen in Costa Rica en vanuit daaruit westwaarts de wereld over:D

ciske

Door: ciske • Geplaatst op

Nou ik kan je geen ongelijk geven. Als ik net terug ben van een reis zou ik ook weer zo snel mogelijk weg willen. Dus zolang je het kunt ...gaan ! Costa Rica is zeker de moeite waard en waar ga je nog meer naar toe? Ik wens je een fijne reis en geniet ervan ik blijf je volgen !
Groetjes Gert.

Bowral

Door: Bowral • Geplaatst op

Wel Tamara, maak er wat moois van! Ga je nog meer landen bezoeken dan alleen Costa Rica?

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.