Costa Rica reisblogs

23 dagen rondreis Costa Rica

Fusili-pics bereidt zich voor Gepost op 30 jan 115 reacties


Hallo iedereen,

22 Februari zal ik een rondreis gaan maken met Djoser door grotendeels Costa Rica en een klein stukje Panama. Ik heb er erg veel zin in en ben mij dus flink aan het inlezen in het land Costa Rica. Panama ben ik al 2 keer geweest, ook omdat we daar vrienden heb bezocht die daar woonden. Panama is een schitterend land maar ik ben toch zeer benieuwd naar Costa Rica.

Ongetwijfeld zal het veel weg hebben van Panama schat ik zo in. Ik ben benieuwd of jullie daar een andere mening over hebben en of er nog highlights zijn die ik absoluut niet mag missen. We gaan o.a. ook de vulkaan bezoeken, daar ben ik erg benieuwd naar.

Verder vroeg ik mij af wat de ervaringen zijn met de reizen van Djoser en dan specifiek deze reis.Is de begeleiding goed, zijn de
hotels c.q. lodges goed geregeld ? Zijn de 'trekpleisters' die men aandoet de moeite waard ? Als ik de website van Djoser zo bekijk zit dit allemaal wel snor. Maar toch ben ik benieuwd naar jullie mening en ervaring.

Ik vond Panama nogal Amerikaans overkomen en heb gehoord dat Costa Rica nog wat ongerepter is net als de natuur.
Ik ben sinds kort lid geworden van Columbus reisreporter omdat de opzet mij wel aanspreekt en veel mensen zie die ook in Costa Rica zijn geweest.

Ik zal binnenkort ook maar eens een reisgids van Costa Rica aanschaffen.

Hierbij nog een paar mooie foto's van Panama waar ik ook geweest ben.

Ik ben benieuwd naar jullie reacties.

mvg,

Michel


Fusili-pics Positie 14136 (0 p.) Lid sinds 28-01-2011 Foto's en tips: 8 Blogs: 1 Fans: 0

Foto's bij deze blog

blogfoto nr. 1
Mooie klederdracht van de Kuna Indiaanse dames
blogfoto nr. 2
Leuke foto van traditionele visser met op de achtergrond enkele touristen die aan het snorkelen waren.
deel dit artikel met je vrienden:

Reacties bij deze blog

Door: • Geplaatst op

Hi michel

zou graag horen hoe de reis is geweest , wij zijn binnenkort ook van plan deze reis met Djpser te maken.

Fusili-pics

Door: Fusili-pics • Geplaatst op

Bedankt voor de leuke reacties. Ik zal inderdaad ook eens bij de tips over Costa Rica kijken. Hoe is het eigenlijk met de criminaliteit in San Jose ? Verder zal ik denk ik een reisgids kopen van Lonely Planet.

Het is wel lang vliegen via de USA, Houston om precies te zijn, maar dat heb ik er wel voor over. Ik krijg er steeds meer zin in. Nogmaals bedankt voor de feedback.

Fusili-pics

Door: Fusili-pics • Geplaatst op

Bedankt voor de leuke reacties. Ik ga waarschijnlijk bij Lonely Planet een reisgids kopen van het land. Ik heb er echt zin in en zal mij zeker gaan vermaken. De reis is wel lang, met 1 overstap in Houston maar dat heb ik er wel voor over.

schenkel

Door: schenkel • Geplaatst op

Costa Rica is echt geweldig mooi de natuur en de mensen maar ook het eten.Wat bij mij veel indruk heeft achter gelaten zijn wel de Zeeschildpadden die aan het strand kwamen om haar eieren teleggen en om dan tezien dat er uit een ander nest kleintjes kwamen,echt helemaal geweldig.Ik weet zeker dat je een geweldig mooie reis tegemoet ga zien.

Lione Kolsteren

Door: Lione Kolsteren • Geplaatst op

Hallo Michel. Daar is RR ook voor bedoeld: informatie opzoeken en uitwisselen. Wij zijn weliswaar al acht jaar geleden naar Costa Rica geweest, maar ik denk dat er nog niet zoveel veranderd is. De route die Djoser doet is een goede route: je komt inderdaad bij alle hoogtepunten, die ook beslist de moeite waard zijn. In Manuel Antonio (vlakbij Quepos waar jullie zitten) zeker het nationale park doen. In Cahuita ook. In La Fortuna ook een excursie naar Cano Negro doen, een mooi waterrijk gebied met veel vogels. Je gaat gelukkig in de droge tijd, want als het ergens kan regenen is het wel in Costa Rica. De temperatuurverschillen kunnen groot zijn. Djoser zoekt vaak wel de mooie plekken uit, met de accomodatie kan het erg wisselen. Verschilt ook per land. Over het algemeen: redelijk. En verder: lees ook alle tips eens over Costa Rica, die hier op de site staan (sorteer het land Costa Rica en ga dan naar alle tips). Op onze eigen website www.dewereldopdefoto.nl staat ons reisverslag. Veel plezier verder met de voorbereiding!

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.