Guanacaste reisblogs

Pura Vida

ann-dus was er (tot 23 mei 2010) Gepost op 04 jun 103 reacties

¡Ik mis de brulapen die me ’s ochtends wakker maakten (als ik net op bed lag), ik mis het prachtige strand, ik mis de net zo prachtige zonsondergang aan dat strand, ik mis de andere studenten, ik mis de leraren, ik mis de lessen, ik mis de ladies nights, ik mis de zon, ik mis ons favoriete restaurant La Esquina, ik mis de Taco Stop waar je heerlijke goedkope taco’s en dergelijke kon eten voor de lunch (of voor het diner), ik mis de booze (haha), ik mis het woord ‘sperziebonen’ dat wordt uitgesproken door Amerikanen, ik mis mensen die me Anèk noemden (maar nee, jullie hoeven me hier niet zo te noemen), ik mis de regen waar je in kon douchen, ik mis de temperatuur, ik mis de hangmat op het balkon, ik mis de guacamole met chips, ik mis de tropical nights cocktail in Lazy Wave, ik mis de straten die door de regen in modderpoelen veranderden, ik mis Henry die constant ‘elemental mes amigos, elemental’ zei, ik mis het hekje waar ik vanaf ben gedonderd (ja, zelfs die mis ik), ik mis gedragen worden naar de Taco Stop de dag daarna (beviel me wel), ik mis de Sushi Club, ik mis de goedkope casado, ik mis de palmbomen aan het strand, ik mis spelletjes spelen tijdens de lessen (en winnen), ik mis alles wat ik nu niet heb genoemd, ik mis Tamarindo, ik mis Costa Rica, ik mis Pura Vida!

P.S. maar het is ook best fijn om weer thuis te zijn, hoor. Een klein beetje.

ann-dus Positie 756 (240 p.) Lid sinds 27-05-2010 Foto's en tips: 2 Blogs: 2 Fans: 0
deel dit artikel met je vrienden:

Andere blogs van deze gebruiker

Praha
3 0
Gepost op 29 mei
Tsjechië Praag

Reacties bij deze blog

selliee

Door: selliee • Geplaatst op

ik heb ook spaans gestudeerd in Tamarindo... enne ik mis Tico Hendrixxx, ken je die ?!! hilarische man die kwam elke week optreden in een vd surfbarretjes.. wat gaaf was het daar he..
Maarre ik mis niet de muggen en de salamander die boven mijn slaapkamer woonde ;-)

schenkel

Door: schenkel • Geplaatst op

Kan het me best voorstellen ik mis ook al die dingen maar thuis zijn is ook weer fijn.En dan kan je je misschien weer voor bereiden op iets nieuws.

corriedewinter

Door: corriedewinter • Geplaatst op

Ik mis weer andere dingen, maar ik mis Costa Rica ook.

Laat een reactie achter

Meld je aan of log in met je Reisreporter account of met Facebook als je zelf een reactie wilt achterlaten.