Monteverde

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Monteverde image

Monteverde

Monteverde
Costa Rica
Schenkel

ONZE EERSTE BOOMVLIEGREIS

Pssss Pieneke wakker worden vandaag gaat het gebeuren.Ik hoor iemand iets in mijn oor zeggen maar wie en wat!!! Opeens besef ik o,jee vandaag is de canopytour iets waar ik vreselijk tegen op heb gezien.
Brrr ik krijg het helemaal koud ja,wat wil je in een nevelwoud zelfs mijn beddengoed is vochtig nu eerst maar eens mijn bed uit komen en lekker douchen nu lekker!!!!!.Ach.dan maar een koude douche goed voor de zenuwen.

Na een heerlijk ontbijt gaan we vertrekken voor de canopytour.

Eigenlijk wil ik dit helemaal niet mijn eerste boomvliegreis maar iedereen gaat dan kan ik toch niet achter blijven.Boos op Dirk die wil wel en is zelfs zeer enthousiast maar ik!!!.

OP de plek van bestemming gearriveerd moet je eerst iets ondertekenen voor als er toch iets gebeurt o,nee dat ook nog.....ja toch maar doen.Dan worden we in een soort van harnas geregen ja,zo een wat zo lekker zit in je kruis ook dat onderga ik ach je moet wat.
Met een busje worden we een stukje hoger gebracht en daar krijgen we uitleg over hoe het in z,n werk gaat hoe je moet remmen en stoppen als je tehard gaat.
Nee,ik zie het echt niet zitten ik ben een echte schijterd hoor!!!

Eindelijk ben ik aan de beurt Dirk komt achter mij kan hij foto,s maken door een gids word ik aan de kabel vast gemaakt en ja ja daar ga ik dan ik durf niet tekijken o,jee een boom ik moet stoppen gelukkig rem ik goed af.
Dat was het eerste gedeelte en eigenlijk was het helemaal niet zo eng als ik gedacht had.
Gelijk de rest dan ook maar joepie daar ga ik weer en ik vind het gaaf nooit gedacht ik kijk ommeheen over de boom toppen Geweldig wat is dit gaaf!!!!!!.
Ik voel me net als Jane van Tarzan tenminste ik denk dat die zich ook zo gevoeld moet hebben

Geweldig dit had ik echt niet willen missen voor geen goud