La Paz Watervallen

In La Paz Watervallen Gardens vind je, zoals de naam doet vermoeden, vele watervallen en exotische dieren. De waterval bevindt zich vlakbij Alajuela, in het centrale deel van La Paz Watervallen. De rivier La Paz doorkruist eerst acht kilometer aan vulkanisch terrein waarna het door het regenwoud naar de oostelijke kant van Poás Volcano stroomt. Een kort pad leidt naar de waterval.

Informatie over La Paz Watervallen

Beste foto's & tips van La Paz Watervallen

'441611' door alkaro '441611' door alkaro

Costa RicaLa Paz Watervallen

Costa RicaLa Paz Watervallen

Maak je eens een foto

alkaro

Maak je even een foto van mij? Wat de vlinder niet wist "je hoeft niet op de camera te gaan zitten" Leuke kleuren en vlinderrijke omgeving in La Paz Waterfall Gardens. Je kan er ook logeren en 's avonds zijn de toeristen naar huis.

'846966' door martinhectors '846966' door martinhectors

Costa RicaLa Paz Watervallen

Costa RicaLa Paz Watervallen

Vliegje op mijn snave

martinhectors

In de La Paz Waterfall Gardens vind je naast watervallen ook een hoop dieren. Zo is er een grote vlindertuin, een verblijf voor exotische kikkers en een tuin vol kolibries. Hoewel het natuurlijk altijd leuk is om deze dieren te zien, zie ik ze wel liever in het wild. Toch zitten er ook voordelen aan. Bij de La Paz Waterfall Gardens vangen ze namelijk ook een hoop gewonde en verwaarloosde dieren op die niet meer terug in het wild kunnen leven. Daarom vind je er ook luipaarden, aapjes, toekans, slangen en andere exotische dieren. Sommigen werden illegaal door jagers gevangen, in beslag genomen door de overheid of vrijwillig afgestaan door hun eigenaar. Gelukkig krijgen ze nu een betere toekomst in het park. In de tuin zoemen de kolibries je rond de oren. Ze vliegen regelmatig naar de feeders en dan maar proberen er eentje goed op de foto te krijgen. De violette sabelvleugel kolibrie is een wat grotere kolibrie van 15 cm.

'1100185' door martinhectors '1100185' door martinhectors

Costa RicaLa Paz Watervallen

Costa RicaLa Paz Watervallen

Even stil hangen...

martinhectors

In de La Paz Waterfall Gardens vind je naast watervallen ook een hoop dieren. Zo is er een grote vlindertuin, een verblijf voor exotische kikkers en een tuin vol kolibries. Maar ze vangen er ook een hoop gewonde en verwaarloosde dieren op die niet meer terug in het wild kunnen leven. Daarom vind je er ook luipaarden, aapjes, toekans, slangen en andere exotische dieren. Sommigen werden illegaal door jagers gevangen, in beslag genomen door de overheid of vrijwillig afgestaan door hun eigenaar. Gelukkig krijgen ze nu een betere toekomst in het park. In de tuin zoemen de kolibries je rond de oren. Ze vliegen regelmatig naar de feeders en dan maar proberen er eentje goed op de foto te krijgen. Snel zijn is dus de boodschap! De violette sabelvleugelkolibrie op de foto is een wat grotere kolibrie van 15 cm.

Laat kaart zien