Centraal Costa Rica (hoogland)

Reisgids

Beste reistijd

Foto's

Praktisch

Centraal Costa Rica (hoogland) image

¡PURA VIDA! Het leven is om van te genieten

Centraal Costa Rica (hoogland)
Costa Rica
Rkokky

¡PURA VIDA! Het leven is om van te genieten


Bergschoenen aan, twee liter water mee en de fotocamera in de aanslag. Zo beklim ik een vulkaan. Ik geniet van de uitdaging en het uitzicht. Gisteren ben ik aangekomen in Costa Rica. na een geacclimatiseerd te hebben, stort ik mij in het avontuur.

Een mooi uitzicht, ik zoek iets unieks wat de foto speciaal maakt. Ik buk en zie dat de omgeving er vanaf deze hoek uitziet alsof ik geland ben op Mars. Ik druk op de foto knop. Geen klik. Geen foto. Geen voldoening. Mijn Nikon D90 werkt niet. "Ik heb liever dat mijn been niet functioneert, dan dat mijn Nikon het niet doet," dacht ik bij mezelf. Achteraf gezien ben ik blij dat ik gewoon naar beneden kon lopen. Deze ervaring was een leermoment voor mij. Fotograferen gaat niet om het maken van zoveel mogelijk mooie foto's, maar om het genieten van natuur en cultuur en dit vervolgens vast te leggen.

De reis door Costa Rica heb ik genoten en zo af en toe aan foto gemaakt. Het resultaat is dat ik foto’s heb gemaakt die mij terug nemen naar Costa Rica.

Foto's

f9584.jpg
f9584.jpg
Rkokky
2899b.jpg
2899b.jpg
Rkokky
9cd80.jpg
9cd80.jpg
Rkokky